avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate ionutniculae

Activitate ionutniculae

Adică,eu trebuie sa suport un infractor si un exemplu negativ,iar el sa mai fie și un întreținut,fără a putea face nimic? De doi ani tot ii spun că este timpul sa se schimbe. Mi-a furat bani din casa,a fost prins furând din magazine, vorbește urat in prezenta celui mic,iar în lipsa mea îl lovește constant. Sincer...am ajuns la limita,iar mama lui refuza să vadă aceste lucruri. Chiar am ajuns să îmi doresc cearta,doar pentru a oferi celui mic un mediu propice pentru dezvoltare și o educație corespunzătoare. Întreb,dacă îi pot face evacuare,în aceste condiții?

gi-jane2 a scris:

da, conteaza mai putin ca are buletin sau nu, cat locuieste cu dvs.
II poate lua in spatiu pt ca e coproprietar si nu puteti impiedica asta.

Buna seara! Am drepturi de coproprietate a unui apartament,unde locuiesc împreună cu concubina, copilul nostru și copilul concubinei anterior relației noastre. De curând, copilul anterior și-a pierdut actul de identitate. Concubina dorește să îi facă altul nou deși mi-am exprimat clar refuzul. Nu sunt dobitoc,dar omul este tovarăș cu infracțiunile și reprezintă un exemplu negativ, pentru copilul meu. Știu că legea îi permite concubinei să îi facă act,fără acordul meu. Cum pot proceda,că sa nu permit acest lucru,dpdv legal? Va mulțumesc!
Sa inteleg ca daca angajatorul nu imi plateste salariul la timp( nerespectarea CIM),pot inainta demisia azi si sa uit de preaviz?
Buna seara,tuturor!
Sper ca nu sunt plictisitor,in insistenta mea,dar urmeaza sa incep actiunea de divort si vreau sa stiu daca este recomandabil "un partaj". Nu avem mare lucru de impartit(majoritatea lucrurilor au pentru mine valoare sentimentala) si tocmai am fost informat de "fosta" printr-un sms,ca mi-a vandut tot ce era al meu,iar mai inainte mi-a spus ca documentele de provenienta le v-a arde. Oare pot folosi acel sms ca proba pentru a o acuza de instrainare si a o obliga la plata unor despagubiri?
Va multumesc anticipat!
Multumesc mult pentru clarificari! Sa aveti o zi frumoasa!
Buna ziua! Anul trecut am fost incadrat in munca(calificat) cu un salariu de 840 lei(brut),si vreau sa stiu daca acum dupa ce a fost majorat salariul minim pe economie, imi v-a creste si mie salariul? Multumesc!
Din cate cunosc "fosta" desi este plecata din tara are pe actul de identitate trecut adresa unde am locuit amandoi. Lucrul acesta nu ma obliga sa ma deplasez pana la Suceava pentru actiunea de divort? Am nevoie de martori in instanta pentru a demonstra nepotrivirea de caracter?
Buna ziua! Sunt despartit din anul 2011,iar la sfarsitul aceluiasi an "fosta" a plecat in Spania. Ultimul domiciliu comun a fost in jud. Suceava,dar eu locuiesc in jud. Dambovita. Pot incepe actiunea de divort la mine in judet? Multumesc!