avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate cretunicoleta

Activitate cretunicoleta

Buna ziua. Declaratia unica se depune si de catre presedintii de asociatii de proprietari care au contract de mandat?
Multumesc anticipat.
Buna ziua. Care sunt termenele de depunere a Declaratie 205 si a Situatiei elementelor de activ pasiv pentru asociatiile de proprietari? Multumesc anticipat!
Discuție transfer liceal
Buna ziua. Vreau sa-l trasfer pe fiul meu de la un liceu la altul si la alt profil (tot real). Exista o cerere tip si unde o gasesc?
Multumesc anticipat!
Nicoleta
Multumesc inca o data.
Multumesc frumos.
Si cum orice modificare in Revisal trebuie sa aiba in spate un document, presupun ca trebuie incheiat un act aditional la contractul individual de munca al angajatei.
Buna ziua. Am o situatie aparte la serviciu: o viitoare mama, care a adus o scrisoare-recomandare de la medic in vederea reducerii programului de lucru cu 2 ore (de la 8 la 6 ore). Cum trebuie sa procedez? Ce documente trebuiesc intocmite? Se inregistreaza aceasta modificare in Revisal? Ii este afectata vechimea in munca?
Va multumesc anticipat.
Buna seara. Ce act/acte normativ/normative reglementeaza contabilitatea cabinetelor individuale de avocatura? Ma intereseaza care cheltuieli sunt deductibile si care nu sunt. Daca persoana in cauza a beneficiat de indemnizatie de crestere copil mic, mai deduce vreo cheltuiala pentru acea perioada? Va multumesc anticipat.
Multumesc mult
Buna ziua. La ce perioada de timp trebuiesc refacute analizele medicale pentru bucatari, pentru barmani, pentru ospatari, pentru lucratori comerciali si pentru femei bucatarie (spalat vase) in cazul unui restaurant? Multumesc frumos.