si in cazul in care decedeaza bunica se va face prima data mostenirea dupa fiu si dupa aia nepoti sau direct nepotii? Intreb ca pe anexa 24 este mentionat doar tatal meu cu mentiunea decedat
Buna ziua,
In 2008 decembrie 21 a decedat bunicul meu iar la 3 zile dupa, in 24 decembrie a decedat si tatal meu.
Cand s-a facut mostenirea dupa bunicul meu, apartamentul s-a impartit in 75% bunica diferenta de 25% in loc sa se imparta la cei 4 nepoti a fost impartit in asa fel incat si mama mea a primit o parte din apartament.
Oare s-a facut bine mostenirea? Adica trebuia sa primeasca si mama o parte din apartament sau numai cei 4 nepoti a bunicii? S-a putut face mostenire dupa taicameu care a decedat ca dupa sa se faca pentru copii si nevasta?
Buna ziua,
In 2008 decembrie 21 a decedat bunicul meu iar la 3 zile dupa, in 24 decembrie a decedat si tatal meu.
Cand s-a facut mostenirea dupa bunicul meu, apartamentul s-a impartit in 75% bunica diferenta de 25% in loc sa se imparta la cei 4 nepoti a fost impartit in asa fel incat si mama mea a primit o parte din apartament.
Oare s-a facut bine mostenirea? Adica trebuia sa primeasca si mama o parte din apartament sau numai cei 4 nepoti a bunicii? S-a putut face mostenire dupa taicameu care a decedat ca dupa sa se faca pentru copii si nevasta?
Eu de exemplu ar trebui sa iau salarul in data de 15 a fiecarei luni, in luna iunie in data de 15 nu am primit salar si inainte de aceea am primit numai 70%. Conducerea promite de atunci ca ne da salariile din saptamana in saptamana. In firma sa intamplat sa plece colegi cu demisie si inca isi asteapta salarul pentru ultima luna. Eu de aceea intreb daca se poate "ataca" compania sa nu imi pierd salarul...
lucrez in prezent intro firma in insolventa si vreau sa imi dau demisia fara preaviz (nu sa respectat contractul individual de munca deci se poate). Cu cate zile inainte trebuie sa imi dau demisia daca eu o sa fiu angajata intro alta firma? ( contractul incepand din data de 08.07.2016). Si fiind demisie fara preaviz ar trebui sa se lichideze salariile/zile de concediu etc. conform carei legi pot sa primesc ce mi se cuvine daca firma este in insolventa?