Buna seara, sunt pensionara caz boala din 2008, am avut pana anul trecut pensie grad 2. de anul trecut am fost trecuta la gradul 3. tot din 2008 am beneficiat de indemnizatie handicap tot 2,accentuat, pana anul acesta cand am fost trecuta la 3. diagnosticul meu e acelasi, insa nu inteleg de ce mi s-a modificat si gradul de handicap. Are legatura cu gradul de la pensia de invaliditate? Multumesc mult!
Nu imi plateste de 6 ani pensia si eu nu l-am dat bin judecata din motive financiare....
Multumesc mult, nu copilul cel mic nu primeste pensie,fostul sot nu ne da pensia alimentara...
Am inteles,multumesc mult pt raspuns!
Nu, eu doream sa obtin o micsorare a valorii ratei,...
Buna ziua,in 2008 am obtinut un credit pe 10 ani, de la o banca. De cativa ani sunt pensionara pe caz de boala,revizuibil anual si veniturile mele au scazut f mult.Rata e 230 lei si pensia, 920. Am fost la banca sa vad daca se poate face ceva pt a-mi micsora rata,insa,au spus ca au nevoie de garantie imobiliara sau giranti. Eu casa nu am, cat despre giranti...nici atat. Nu am reusit sa rezolv nimic,nu stiu ce se poate intampla acum. Eu sunt divortata, am 2 copii, unul de 21 ani,care nu are loc de munca si celalalt de 14 ani,elev. Nu stiu ce urmeaza sa se intample si ce as putea sa fac mai departe.multumesc!
Multumesc mult pentru raspuns!!!
Fostul meu sot nu mai plateste pensie alimentara de 2 luni, pe motiv ca i s-au diminuat veniturile,ca are rate...Sunt divortata din 2003, cand i se stabilise 170 lei pt cei doi copii, in 2006 l-am dat in judecata, aflasem ca i se marise venitul, si pensia a devenit 270 lei. Acum, nu stiu ce sa fac. Ar trebui sa il dau din nou in judecata, nu mai stiu care e procedura si care ar fi costurile. Multumesc!
Baiatul cel mare nu urmeaza nici un curs. Multumesc mult pentru raspunsuri.
Va multumesc mult pentru raspunsuri!!!