avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate POINT CONSULTING HR

Activitate POINT CONSULTING HR

Mulțumesc pentru răspuns. Deci, este exact așa cum am crezut: Eu va trebui să mut gardul și toate cele pe banii mei, înainte de a primi despăgubirea de la ei. Mă întreb oare ce se va întâmpla dacă nu mut gardul...vin pur și simplu peste noi și îl dărâmă?
Buna ziua, am o situație legată de o expropriere parțială.
În acest moment am primit o Notificare de expropriere pentru o porțiune din curtea casei în care locuim. Ni se oferă, desigur o sump foarte mică doar pentru teren, însă această expropriere va presupune o serie de lucrări de reamanajare (mutare gard, refacere gard, mutare fosă, platou parcare mașină etc).
Înteleg că eu pot contesta decizia de expropriere (care nu a sosit încă), în instanță și că legea prevede acum că această acțiune nu va suspenda procesul de expropriere.
Asta înseamnă că dacă procesul durează trei ani (să spunem) ei pot pretinde demolarea gardului înainte ca acest proces să fie finalizat, sau sunt obligați să aștepte până instanța va da decizia și eu voi încasa despăgubirea? Că doar legeaspune că despăgubirea trebuie să fie prealabilă, dar dacă exproprierea nu se mai suspendă, nu se bate asta cap în cap?
Buna ziua, De curand, in proximitatea casei noastre, aprox 15 - 20 m distanta de gardul nostru, s-a montat o antena GSM. Stici cumva daca nu ar fi trebui sa fim si noi intrebati sau daca exista o distanta minima ce ar trebui respectata?
Răspuns la discuția Agent munca temporara
Multumesc foarte mult pentru precizari, insa ma intreb oare, daca am o companie de leasing de personal cu 100 de angajati, si eu ii trimit pe toti in strainatate, cum as putea oare sa obtin A1, cand una dintre conditii imi limiteaza "detasarea" a maxim 50% din personal?
Buna ziua,

Ma intereseaza daca o companie de leasing de personal deschisa in Romania, care pune la dispozitie lucratori pentru companii din strainatate, trebuie sa obtina Formularul A1, pentru angajatii temporari si trimisi in strainatate. Din cate stiu eu, A1 se obtine pentru detasare si pentru pluriactivitate, insa Leagingul de personal (chiar si cel transfrontalier) nu este nici una nici alta... Mai mult, una dintre conditiile obtinerii formularului a! este sa "detasezi" cel mult 50% din personal, ori o companie de leasing de personal, de regula, pune la dispozitie pana la 100% din angajati...