Stie cineva daca la inmatriculari imi vor cere certificat fiscal pt o masina neinmatriculata in romania? Masina a fost cumparata de un roman din Italia si eu sunt al 3 le-a proprietar in romania.. eu am hotarrea judecatoreasca definitiva pt inmatriculare fara plata taxei .. dar ce vreau sa stiu este faptul daca o sa-mi ceara sa prezint certificat fiscal valabil de la primii doi proprietarii, asta dupa ce am asteptat sentinta 7 luni .. va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns clar. Va multumesc !.
intradevar dupa aproximativ 30 zile sa redactat hotararea si am mai asteptat inca 15 zile pt definitivare...NU SA FACUT RECURS!
ce fel de situatie ca nu inteleg?.. din moment ce masina nu este inmatriculata in romania si ea este radiata de pe italia....?
......deci autovehiculul nu este inregistrat la organele fiscale(primarii) decat azi l-am inregistrat eu la primarie
Buna ziua!
Va rog, daca se poate am o intrebare referitoare la rostul unui Certificat fiscal la inmatricularea unui autovehicul adus din UE>
Problema este in felul urmator: Am cumparat autovehiculul de la un roman care la randul sau acumparat de la un alt roman , acesta din urma a achizitionat din italia masina. Eu find ultimul proprietar , acum sapte luni am intentat proces pt inmatriculare fra taxa, pe care recent l-am castigat cu hoatarare definitiva.
Intrebarea mea este : La inmatriculare va trebuii sa prezint certificatul fiscal valabil deoarece eu am stat in tribunal 7 luni de zile, asta ar insemna sa merg iar la cei care au avut masina in proprietate sa cer fiscal, dar cine stie in ce situatie sunt ei acum cu statul ..si eu sunt la mana lor datorita legii acesteia referitoare la certificatul fiscal....Deci eu sunt obligat sa prezint un certificat fiscal valabil ,din moment ce am stat#-o atata vreme in tribunal #-o ???
Avocatul meu zice , ca nu se mai face recurs de la inceputul anului. Eu am proces inmatriculare fara taxa de poluare pt legea veche, nu pentru cea introdusa anul acesta.
Multumesc pentru raspuns. Sper sa nu astept pana in Septembrie #-o .Voi incerca sa fac o cerere ,. sentinta este pt a inmatricula un autovehicul fara plata taxa de poluare.
Buna ziua> In data de 13 Iunie am avut un proces, in care actiunea a fost admisa. Problema mea este ca, inca acea hotarare care trebuia redactata si trimisa nu mia ajuns maine se fac 2 saptamani de la proces. Ce trebuie sa fac eu in acest caz ?
In mod normal cat trebuie sa astept ...ce spune legea despre acest lucru? Pot face ceva pt a urgenta redactarea , sa intru mai repede in posesia acestei hotarari ?
Va multumesc!:(
Multumesc pt raspuns . maine o sa aflu mai multe detalii de la avocat ..sincer eu am avut si traducerea intre acte dar nush ce sa intamplat. avocatul a zis ca se va uita maine peste solutie...:sorry:
Buna ziua , as dorii sa intreb cat poate sa dureze o amanare a unui proces pt lipsa traducere acte-auto:frantic:
este primul termen de judecata in 13 iunie 2013.. am pus aceste intrebari pentru faptul ca nu as vrea sa astept dejaba sentinta......si pana la urma chiar daca va fi favorabila , cei de la inmatriculari nu o vor lua in seama , motivand faptul ca sa schimbat legea .. deci eu asta as vrea sa stiu.