avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

Buna ziua!
Va rog, daca se poate am o intrebare referitoare la rostul unui Certificat fiscal la inmatricularea unui autovehicul adus din UE>
Problema este in felul urmator: Am cumparat autovehiculul de la un roman care la randul sau acumparat de la un alt roman , acesta din urma a achizitionat din italia masina. Eu find ultimul proprietar , acum sapte luni am intentat proces pt inmatriculare fra taxa, pe care recent l-am castigat cu hoatarare definitiva.
Intrebarea mea este : La inmatriculare va trebuii sa prezint certificatul fiscal valabil deoarece eu am stat in tribunal 7 luni de zile, asta ar insemna sa merg iar la cei care au avut masina in proprietate sa cer fiscal, dar cine stie in ce situatie sunt ei acum cu statul ..si eu sunt la mana lor datorita legii acesteia referitoare la certificatul fiscal....Deci eu sunt obligat sa prezint un certificat fiscal valabil ,din moment ce am stat#-o atata vreme in tribunal #-o ???
Procedura legala de inmatriculare auto,impune obligativitatea prezentarii certificatului fiscal,care sa ateste situatia bunului
ce fel de situatie ca nu inteleg?.. din moment ce masina nu este inmatriculata in romania si ea este radiata de pe italia....?

......deci autovehiculul nu este inregistrat la organele fiscale(primarii) decat azi l-am inregistrat eu la primarie
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Radiere certificat inmatriculare (si auto?) - oug nr. 189/2005 Daniela Gratiela Daniela Gratiela Spuneti-mi va rog rolul certificatului de inmatriculare auto? Daca certificatul de inmatriculare este radiat conform Legii nr. 432/2006 privind aprobarea ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovehicul inmatriculat ro de la proprietar care nu a inmatriculat masina pe numele sau Eugeniu Chelaru Eugeniu Chelaru Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul inmatriculat in Romania. Problema este ca proprietarul actual nu a inmatriculat autovehiculul pe numele ... (vezi toată discuția)