avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate teo_tiseanu

Activitate teo_tiseanu

Răspuns la discuția Dosar Mediu
Up.
Discuție Dosar Mediu
Buna ziua

In cazul unui control al celor de la Garda de Mediu, ce ar trebui sa contina obligatoriu dosarul? Codul CAEN: 4520 - Intretinerea si repararea autoturismelor, cu mentiunea ca este vorba despre o spalatorie auto.

Va multumesc anticipat.
Faceti o cerere la Primarie sau la Ocolul Silvic.
Bineinteles, nu trebuie schimbata adresa din CI pentru un contract de inchiriere.
Perete casei este la limita de proprietate?
Răspuns la discuția Fonduri UE fara cofinantare.
Depinde de axe, dar din ce stiu ultimele proiecte depuse sunt pe turism, pana la 16 iunie. Va mai urma insa din 2014 alta transa de fonduri europene.
Din cunostintele mele, ca o firma sa fie lichitata sunt niste pasi de urmat:
1. cerere de lichidare la anaf/reg com
2. sa nu fie datorii la stat
3. vine controlul de la anaf la sediul social/sediu(dupa caz) ca sa vada ce se intampla acolo, daca totul e ok trece in registrul unic de control asta
4. firma trebuie reactivata pentru lichidare
5. in termen de 30 de zile de la acceptul celor de la anaf veti merge cu actele in original la reg com
Sper ca am fost de ajutor si ca nu am omis ceva.
Mda, ma gandeam eu. Aia e, multumesc pentru raspuns!
Da, am inteles referitor la marfurile aflate pe stoc. Problema e la mijloacele fixe si aici la refer la o hala din ISOPAN-uri, pentru ca nu s-a facut inca amortizarea.
Platesc TVA-ul trimestrial. Mentionez ca am adresat aceasta intrebare deoarece si contabilul si un avocat de drept comercial imi spusesera ca ma pot transforma in neplatitor de TVA, dar voi fi nevoit sa platesc la Fisc acei 24% pe care i-am dedus de la inceputul afacerii si pana acum, ceea ce inseamna o suma imensa.