avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu pot intra in curtea vecinului pentru reparatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu pot intra in curtea vecinului pentru reparatii

Buna ziua,
Doresc sa intru in curtea vecinului sa repar peretele casei dar, nu ma lasa. Ce pot face? Pot obtine ordonanta presedentiala in acest caz? Procesul ar amana foarte mult lucrarea.
Perete casei este la limita de proprietate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul nu-mi permite accesul in curtea sa pt executia unor reparatii la imobilul meu Sorelly Sorelly Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de grava...vecinul nu-mi permite accesul in curte pt a face unele reparatii urgente la imobilul meu. In urma ... (vezi toată discuția)
Reparatii la o casa aflata pe mejdina mariacb mariacb Buna ziua Intru direct in subiect pt a nu va rapi mult timp: in urma cu 5 luni am cumparat o casa veche de peste 50 de ani care se afla pe mejdina. In luna ... (vezi toată discuția)
Coborare in chingi pe zidul aflat pe limita de proprietate la mine in curte titina57 titina57 Vecinul meu vrea sa isi incarce zidul casei sale si sa isi faca izolatie, zid aflat pe limita de proprietate cu gradina mea. Nu sunt de acord deoarece aceste ... (vezi toată discuția)