avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Inregistrare contract de inchiriere !
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Inregistrare contract de inchiriere !

Se poate inregistra un contract de inchiriere la finante daca eu sunt proprietar si iar domiciliul din CI este in alt județ .
Cel mai recent răspuns: teo_tiseanu , utilizator 01:14, 27 Mai 2013
Da, se poate.
Desigur.Aveti in cartea de identitate un singur domicilu dar puteti fi proprietar in oricate localitati.
Bineinteles, nu trebuie schimbata adresa din CI pentru un contract de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o dilema... PopaL PopaL Cum trebuie sa procedez? Parinti mei au un apartament in judetul Arad unde mi-am fixat eu domiciliul. Parintii mei domicilieaza in alt judet. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)
Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pt acte firma? nikki81 nikki81 BUNA SEARA, Am si eu o dilema. Vreau sa imi infiintez o firma intr-un oras, dar eu am domiciliul in alta localitate in CI. Trebuie sa merg in orasul in care ... (vezi toată discuția)