Am apelat la serviciile unui expert cadastral si a bronzat limita de proprietate,fiind de 30 cm într-o parte și de 80 cm in cealalta parte pe o distanțare 35 m.
Ce drepturi am si daca pot desface porțiunea sa de gard pentru a-mi muta gardul pe noul amplasament,mentionez ca la bornare a participat Primaria si Poliția cât și vecinul!
Am făcut cerere la primărie sai puna in vedere acest lucru,însă mi sa comunicat ca nu este de competența lor. Vecinul refuza sa comunice cu mine!
Fica mea are un credit in franci elvetieni la Bankpost,nu a mai platit ratele de aproximativ 4 ani,nu are bunuri,este plecata de 7 ani in afara Tarii,eu ca parinte sunt afectat,adica baca-mi poate lua bunurile si locuinta mie?
Revin pe acest forum cu o întrebare la care doresc un răspuns de la un avocat cu experienta si care are buna placere sa răspundă.
-Am făcut un precontract de vănzare-cumpărare al unui teren intravilan situat lănga locuinta mea,făra a fi făcut la notariat,dar cu acordul ambelor părţi acest act a fost redactat,întocmit si semnat de noi vănzător+cumpărător si un martor(soţia mea),
în care document redactat pe trei pagini,am specificat foarte multe drepturi,atăt ale vănzatorului căt si ale cumpărătorului fiind împreuna de comun acord,eu în calitate de cumpărător am achitat vănzătorului suma de 20 milioane lei,suma ce a fost specificată în precontract,iar vănzatorul a pus la dispozitia mea,documentele de provinienţă si documentele de identitate în copie legalizate,căt si mare parte originale.
Întrebarea este,ce pot face în cazul în care se poate răzgăndi să nu mai vănda?
Menţionez faptul că a primit documentele cadastrale si nu a venit să mergem să perfectăm actele,pe acest document am prevăzut un termen de 12 luni de la data încheierii cu menţiunea expresă că î-mi acorda în totalitate dreptul de folosinţă al acestui teren pe care am si făcut o serie de munci agricole.
Multumesc anticipat pentru bunăvointa de ami răspunde si sper că am fost căt de căt explicit.
Vă doresc o zi frumoasa
Respect!
Banca poate scoate la vanzare o locuinta obtinuta in urma unui contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere? daca da in ce conditii!
Multumesc anticipat!
Ce pot face sa anulez un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere ,al unui imobil,motivul fiind neandeplinirea obligatiilor prevazute in contract,persoana vizata fiind plecata din tara de foarte mult timp,daca se poate,in ce conditii si pasii de urmat.
Multumesc mult!