avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate abiculesi

Activitate abiculesi

Răspuns la discuția asociatii familiale
abiculesi a scris:

abiculesi a scris:

Buna ziua! Am nevoie stringenta de ajutorul dvs. Am o Asociatie Familiala radiata din ORC in baza art. 39 din OUG 44/2008, intrucit nu s-a exprimat optiunea de a se transforma in vreuna din formele noi de organizare din ordonanta descrisa.
Am bunuri mobile si imobile in patrimoniul AF-ului. Ce gen de actiune as putea promova ca sa pot trece aceste bunuri din patrimoniul AF in cel al persoanelor fizice, membre ale AF-ului radiat? In contradictoriu cu cine ma pot judeca?
Multumiri anticipate!

Este vorba despre o condamnare la pedeapsa de 1 an de inchisoare. nu se executa aceasta perioada, pt ca s-a aplicat beneficiul suspendarii. Termenul de incercare este de 3 ani, adica in aceasta perioada de 3 ani ar fi indicat sa nu se mai savirseasca o alta infractiune> daca se va intimpla acest lucru, consecinta este revocarea beneficiului suspendarii pentru pedeapsa de 1 an, aplicarea unei noi pedepse pt infractiunea noua si....cel mai important...executarea in regim de detentie a pedepsei ce va rezulta din contopire.
Nu platiti nimic pina nu aflati din ce sursa provine amenda. Puteti sa angajati un avocat sa se ocupe de cazul dvs. sau puteti sa-i dati mamei sau unei alte persoane, dar va sfatuiesc sa aiba cunostinte juridice mai bine, o procura de reprezentare. Nu dati bani asa de usor la stat, pt ca " E CEL MAI MARE CAMATAR"! E posibil sa fie vorba doar despre vreo amenda contraventionala, care se face debit la bugetul de stat si pt care sinteti acum executata silit. Nu cred ca e o citatie de la Primarie, ci o somatie. Aflati despre ce e vorba si abia apoi platiti, daca sinteti in culpa.
Buna ziua! Am nevoie stringenta de ajutorul dvs. Am o Asociatie Familiala radiata din ORC in baza art. 39 din OUG 44/2008, intrucit nu s-a exprimat optiunea de a se transforma in vreuna din formele noi de organizare din ordonanta descrisa.
Am bunuri mobile si imobile in patrimoniul AF-ului. Ce gen de actiune as putea promova ca sa pot trece aceste bunuri din patrimoniul AF in cel al persoanelor fizice, membre ale AF-ului radiat? In contradictoriu cu cine ma pot judeca?
Multumiri anticipate!