avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... asociatii familiale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

asociatii familiale

Buna ziua! Am nevoie stringenta de ajutorul dvs. Am o Asociatie Familiala radiata din ORC in baza art. 39 din OUG 44/2008, intrucit nu s-a exprimat optiunea de a se transforma in vreuna din formele noi de organizare din ordonanta descrisa.
Am bunuri mobile si imobile in patrimoniul AF-ului. Ce gen de actiune as putea promova ca sa pot trece aceste bunuri din patrimoniul AF in cel al persoanelor fizice, membre ale AF-ului radiat? In contradictoriu cu cine ma pot judeca?
Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: abiculesi , utilizator 21:39, 18 Aprilie 2013
abiculesi a scris:

abiculesi a scris:

Buna ziua! Am nevoie stringenta de ajutorul dvs. Am o Asociatie Familiala radiata din ORC in baza art. 39 din OUG 44/2008, intrucit nu s-a exprimat optiunea de a se transforma in vreuna din formele noi de organizare din ordonanta descrisa.
Am bunuri mobile si imobile in patrimoniul AF-ului. Ce gen de actiune as putea promova ca sa pot trece aceste bunuri din patrimoniul AF in cel al persoanelor fizice, membre ale AF-ului radiat? In contradictoriu cu cine ma pot judeca?
Multumiri anticipate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala plummy plummy Buna ziua. Am o persoana care a detinut autorizatie de taxi ca PFA, iar in prezent doreste asocierea cu tatal sau in cadrul unei intreprinderi familiale. Am ... (vezi toată discuția)
Transfornare srl in af cargo cargo am un srl (asociat unic) infiintat de 3 ani, cu activitate. Doresc sa-l transform intr-o asociatie familiala, pentru a reduce unele cheltuieli si pentru ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa daca in trecut am avut af si de cca 3 ani nu am platit nici pana acum impozitul de 6 milioane lei-cat era atunci? leo2000ro leo2000ro Buna ziua...va rog sa ma ajutati si pe mine.Momentan sunt angajata cu carte de munca;acum vreo 4-5 ani am avut deschisa o asociatie familiala,o mica taraba cu ... (vezi toată discuția)