avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate 1952

Activitate 1952

Discuție Declaratie 101
Ce înseamnă;"validare globala.eroare atribut ;totalPlata_A' - 248292' nu se încadrează în intervalul cerut".Firma a înregistrat pierdere.
Discuție Aplicare TVA
Depozit cereale din 1980,cumparat in 1991 de la fostul CAP,la vanzare este purtator de TVA,
Bună ziua.Vă rog să mă lămuriţi,întro problemă.Un post de TV local,a promovat o persoană cu identitate respectiv pregătire falsă.Mă simt lezată în dreptul meu de a fi informată corect ca şi consumator.Am dreptul la o sesizare către Protecţia Consumatorilor respectiv la CNA?ªtiu că am dreptul,dar nu ştiu în baza cărui articol din lege.
MULŢUMESC.
Da,sunt căsătoriţi,este tatăl copiilor,nu este nicio hatărâre în privinţa copiilor,băiatul meu are posibilitatea să vadă copiii ori de câte ori doreşte,aveţi dreptate în privinţa captării energiei negative, emanată de concubină,prin hipnoză,zic eu,(ea având 50 de ani şi băiatul meu 30 de ani).Am dreptul la o cerere de interdicţie?
Da, au părinţi.Persoana respectivă este concubina băiatului meu,devenind concubina lui tot prin hipnoză,fapt recunoscut de această persoană adică,capacitatea ei de hipnotizatoare, întro emisiune TV local.Am convingerea,că aplică hipnoza şi la nepoţii mei,întrucât,de fiecare dată,după ce au fost în preajma ei,devin iraşcibili,nervoşi,tresar plângând de mai multe ori noaptea şi foarte greu reuşeşte mama lor să liniştească pe ei.
Bună ziua.Vreau să mă lămurţi,dacă în calitate de bunică,am dreptul să solicit o interdicţie de apropire la o distanţă mai mică de 100 m de nepoţii mei,a unei persoană,care dovedit prin acte, practică hipnoza?Am convingerea că aplică hipnoza asupra nepoţilor mei de 3 respectiv 1 anişor.