30 iulie 2015...Da a solicitat direct stimulentul fara sa solicite indemnizatia,iar mama nu are dreptul,deoarece nu are o activitate pe Romania...Va multumesc
AM AVUT O PRIETENA CARE M-A SFATUIT SA O DAU PE DOAMNA CARE S-A OCUPAT DE DOSAR,IN JUDECATA PENTRU ABUZ IN FUNCTIE SI NERESPECTAREA DREPTURILOR...CREDETI CA AS PUTEA FACE ACEST LUCRU?
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS...AM SA-I CONTACTEZ SA VAD CE IMI SPUN....
Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema...sotul munceste pentru o firma romaneasca da este detasat in belgia,avem 2 copii,unu de un an si unul de trei ani,cand am vazut ca a intrat in vigoare noua lege pentru indemnizatie am facut dosarul ca sotul sa beneficieze pana face al doilea copil 2 ani....dar am intampinat foarte multe probleme deoarece noi avem domiciliun in romania si rezidenta in belgia....am fost pusa pe drumuri ca sa aduc tot felul de acte ca in cele din urma sa imi puna nu pe dosar desi am tot dreptul sa beneficiez...
sotul a facut contestatie si nici in ziua de azi nu avem un raspuns,dosarul fiind depus din data de 1 iulie 2016...am sunat ca sa vedem ce se intampla si mi s-a spus ca dosarul a fost trimis la minister ca nu au mai avut un asemenea caz....va rog frumos sa ma ajutati sau sa ma indrumati unde trebuie sa merg sau ce sa fac.....aceste doamne din galati au facut un abuz in serviciu,ba chiar i-au spus sotului ca ce munca face de castiga asa multi bani si alte chestiii....ajutati-ma ptentru ca nu mai stim ce sa facem:(:(:(
buna ziua,as avea si eu o intrebare..sotul beneficiaza de stimulentul de insertie,dar daca vrea sa se intoarca in concediul pentru crestere pana face copilul 2 ani este posibil privind noua lege?ce acte trebuiesc?
el este detasat de 2 ani dar pana acum a platit totul in tara,taxe si impozit...din ianuarie anul acesta plateste doar impozitul in Belgia si restul taxelor in Romania.Specific faptul ca are contract facut pe Romania iar salariul il ia in lei.Este corect tot ce face firma,adica este vreo lege data?Va rog sa ma ajutati,o zi buna
buna ziua,as dori niste informatii privind impozitul pe venit...cum vine calculat,daca din brut sau net? sotul meu este detasat in belgia cu munca,iar din ianuarie anu acesta i se opreste impozitul in belgia si nu in tara,este normal acest lucru?fiind casatorit si cu un copil nu ar trebui sa se tina cont de situatia acestuia?Va rog sa ma informati daca este vreo lege sau ceva,pt ca ni se opresc foarte multi bani....o zi buna
buna ziua,as avea si eu o intrebare despre concediul de maternitate....sunt insarcinata si treb sa nasc prin septembrie,eu sunt angajata la o firma,din luna iunie 2012,si am muncit avand venituri pana in luna februarie....dupa firma m,a bagat in concediu fara plata fiind si in acest moment in concediu fara plata,pt ca nu aveau de munca,as vrea sa stiu daca mai am dreptul la concediu de maternitate platit ?va multumesc
dar daca nu vreau sa intru in CCC tot am dreptul la stimulent,nu?multumesc
va multumesc pentru raspuns...si va beneficia de stimulent pana cand copilul va implini varsta de 2 ani sau nu?in cat timp de la nasterea copilului trebuie depuse actele,este vreun termen?multumesc