avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema...sotul munceste pentru o firma romaneasca da este detasat in belgia,avem 2 copii,unu de un an si unul de trei ani,cand am vazut ca a intrat in vigoare noua lege pentru indemnizatie am facut dosarul ca sotul sa beneficieze pana face al doilea copil 2 ani....dar am intampinat foarte multe probleme deoarece noi avem domiciliun in romania si rezidenta in belgia....am fost pusa pe drumuri ca sa aduc tot felul de acte ca in cele din urma sa imi puna nu pe dosar desi am tot dreptul sa beneficiez...

sotul a facut contestatie si nici in ziua de azi nu avem un raspuns,dosarul fiind depus din data de 1 iulie 2016...am sunat ca sa vedem ce se intampla si mi s-a spus ca dosarul a fost trimis la minister ca nu au mai avut un asemenea caz....va rog frumos sa ma ajutati sau sa ma indrumati unde trebuie sa merg sau ce sa fac.....aceste doamne din galati au facut un abuz in serviciu,ba chiar i-au spus sotului ca ce munca face de castiga asa multi bani si alte chestiii....ajutati-ma ptentru ca nu mai stim ce sa facem:(:(:(
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 18 Septembrie 2016
Aveti dreptul sa sesizati , in acest caz :
- Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
E-mail: secretariat@mmanpis.ro

sau

[ link extern ] /

- Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
E-mail:relatiicupublicul@mmuncii.ro

sau sa promovati o actiune in instanta impotriva AJPIS.
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS...AM SA-I CONTACTEZ SA VAD CE IMI SPUN....
AM AVUT O PRIETENA CARE M-A SFATUIT SA O DAU PE DOAMNA CARE S-A OCUPAT DE DOSAR,IN JUDECATA PENTRU ABUZ IN FUNCTIE SI NERESPECTAREA DREPTURILOR...CREDETI CA AS PUTEA FACE ACEST LUCRU?
Este greu de mentionat asa ceva... poate numai in situatia in care forurile ierarhic superioare - mentionate anterior - va dau dreptate sa depuneti asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil peste 18 ani maricela dob maricela dob Buna ziua ! Copilul meu este elev la o scoala postliceala, are deja 18 ani impliniti. Am sunat la Directia de asistenta sociala Bacau si mi s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Program de munca legal/ilegal HostyB HostyB Buna ziua, Sunt instructor de educatie la un liceu pentru copii cu deficiente. De cand m-am angajat mi s-a comunicat ca am dreptul la o singura zi libera pe ... (vezi toată discuția)
Neplata indemnizatiei de crestere copil CristiBH CristiBH Sunt pus in urmatoarea situatie. In anul 2015 am intrat in concediu crestere copil. Cu cateva luni in urma mi-am schimbat domiciliul dintr-un judet in altul. ... (vezi toată discuția)