avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil peste 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil peste 18 ani

Buna ziua ! Copilul meu este elev la o scoala postliceala, are deja 18 ani impliniti. Am sunat la Directia de asistenta sociala Bacau si mi s-a spus ca nu mai poate beneficia de alocatie de stat. In lege insa vad ca scrie contrariul. Ce credeti ca este de facut? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maricela dob , utilizator 16:28, 11 Octombrie 2016
Depuneti actele de acordare a alocatiei , iar in caz de refuz :
- sesizati Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
E-mail : relatiicupublicul@mmuncii.ro

si/sau

ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
E-mail: secretariat@mmanpis.ro
[ link extern ] /

ori

- promovati o actiune in instanta
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alocatie elev postliceala negrutu62 negrutu62 Buna seara, as dori sa intreb unde ma pot adresa in legatura cu alocatia unui copil de 18 ani care urmeaza cursurile postliceeale Fundeni,mentionez ca m-am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil bulimargiulia bulimargiulia Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema...sotul munceste pentru o firma romaneasca da este detasat in belgia,avem 2 copii,unu de un an si ... (vezi toată discuția)
Alocatie neplatita de catre stat duicuionut duicuionut Buna seara, vin cu o problema si nu stiu daca poate exista vreo rezolvare. Sotia mea de curand a vazut ca nu am intrat de ceva vreme alocatia copilului si a ... (vezi toată discuția)