avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare alocatie elev postliceala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare alocatie elev postliceala

Buna seara, as dori sa intreb unde ma pot adresa in legatura cu alocatia unui copil de 18 ani care urmeaza cursurile postliceeale Fundeni,mentionez ca m-am adresat cu o cerere la Autoritatea tutelara Ilfov si nu-mi se ia in considerare aceasta cerere.Unde ma pot adresa si ce pasi trebuiesc urmati pentru acordarea in continuare a alocatiei cum mi-ati raspuns pe forum conform legii 1/2001 art 43

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 22 Octombrie 2016
Puteti sesiza :
- Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
E-mail:relatiicupublicul@mmuncii.ro

si/sau

- ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
E-mail: secretariat@mmanpis.ro
sau
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil peste 18 ani maricela dob maricela dob Buna ziua ! Copilul meu este elev la o scoala postliceala, are deja 18 ani impliniti. Am sunat la Directia de asistenta sociala Bacau si mi s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil bulimargiulia bulimargiulia Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema...sotul munceste pentru o firma romaneasca da este detasat in belgia,avem 2 copii,unu de un an si ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii Tarlungeanu Tarlungeanu Am fost plecat in Italia pentru o perioada de 2 ani. Timp in care am depus o cerere de suspendare a alocatiei pt copii. Care a fost aprobata imediat dupa ... (vezi toată discuția)