avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii

Am fost plecat in Italia pentru o perioada de 2 ani. Timp in care am depus o cerere de suspendare a alocatiei pt copii. Care a fost aprobata imediat dupa depunere. Acum intorsi in țara,ne confruntat cu o problema de realocare a drepturilor copiilor. De aproape 2 ani nu am mai primit alocatia pt copii,am depus toate actele si ne-au spus sa așteptam .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 30 Decembrie 2016
Sesizati ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
E-mail: secretariat@mmanpis.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil peste 18 ani maricela dob maricela dob Buna ziua ! Copilul meu este elev la o scoala postliceala, are deja 18 ani impliniti. Am sunat la Directia de asistenta sociala Bacau si mi s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Alocatie aprobata dar suspendata! am fost plecat în irlanda ... Corina271 Corina271 Alocatie aprobata dar suspendata! Am fost plecat în Irlanda cu, copii iar eu am lucrat cu acte acolo dar copii nu au primit alocatie nici măcar nu am depus ... (vezi toată discuția)
Intrebare alocatie elev postliceala negrutu62 negrutu62 Buna seara, as dori sa intreb unde ma pot adresa in legatura cu alocatia unui copil de 18 ani care urmeaza cursurile postliceeale Fundeni,mentionez ca m-am ... (vezi toată discuția)