avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitul pe venit din salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitul pe venit din salariu

buna ziua,as dori niste informatii privind impozitul pe venit...cum vine calculat,daca din brut sau net? sotul meu este detasat in belgia cu munca,iar din ianuarie anu acesta i se opreste impozitul in belgia si nu in tara,este normal acest lucru?fiind casatorit si cu un copil nu ar trebui sa se tina cont de situatia acestuia?Va rog sa ma informati daca este vreo lege sau ceva,pt ca ni se opresc foarte multi bani....o zi buna
Cel mai recent răspuns: bulimargiulia , utilizator 10:23, 1 Aprilie 2014
De cat timp e detasat in Belgia? Din ceea ce stiu eu, doar pentru o perioada de 6 luni, este scutit angajatorul roman de plata impozitului in Belgia si doar daca salariile nu sunt platite de la un sediu din Belgia al angajatorului roman.
el este detasat de 2 ani dar pana acum a platit totul in tara,taxe si impozit...din ianuarie anul acesta plateste doar impozitul in Belgia si restul taxelor in Romania.Specific faptul ca are contract facut pe Romania iar salariul il ia in lei.Este corect tot ce face firma,adica este vreo lege data?Va rog sa ma ajutati,o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerezident al carui venit este suportat de o persoana juridica nerezidenta in romania Corina_Mitrica Corina_Mitrica Un cetatean estonian, nerezident, angajat al unei societati din Estonia este detasat pe teritoriul Romaniei pe o perioada de 12 luni. Salariul este achitat de ... (vezi toată discuția)
Plasare foarta de munca in strainatate doareuserban doareuserban Buna ziua, sunt plecat in Belgia de 3 ani printr-o firma din romania si lucrez ca electrician detasat la o firma de aici. De curand unul dintre angajatii ... (vezi toată discuția)
Seconded employee agreement ramiha ramiha Buna ziua, Mi s-a ivit o oportunitate de a lucra la o firma din Belgia si am inteles de la potentialul angajator ca taxele ar fi mai mici cu un contract de ... (vezi toată discuția)