avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate leroiv

Activitate leroiv

Răspuns la discuția revizuire?!
Intr-un ''Contract de asociere in participatiune'' intre o persoana fizica si un SRL , persoana fizica semneaza tot el pentru administratorul SRL-ului-fara a avea vreo imputernicire la data aceea face ca acest ''Contract'' sa fie fals ? si cat timp trebuie pentru a cerceta o semnatura daca e falsa sau nu?
Discuție revizuire?!
Daca Inalta curte de Casatie admite recursul si-si motiveaza solutia pe un eventual ACT FALS ( un contract de asociere in participatiune semnat de aceeasi persoana) intr-0 cauza in pretentii sunt ceva sanse sa-mi admita o eventuala cere de revizuire ? cu multumiri pt raspunsuri vp
Răspuns la discuția REVIZUIRE
E vorba de un asa zis Contract de asociere in participatiune-de fapt tot timpul a functionat ca un contract de mandat - contrct intre un SRL si o persoana fizica. Persoana fizica a semnat si pentru administratorul SRL-ului
Discuție REVIZUIRE
Am pierdut un proces la Inalta Curte de Casatie (comercial, pretentii) dupa ce Curtea de Apel Craiova judecase corect -zic eu- si-mi daduse castig de cauza. Am descoperit ca actul pe care-l invoca partea adversa si pe care se bazeaza apararea sa ESTE CEL MAI PROBABIL FALS-lucru pe care sper sa-l dovedeasca procuratura cat mai repede (cu toate ca de 3 saptamani nici n-au trimis cererea pt cercetare la politie).....credeti ca mai am vreo sansa cu o eventuala cerere de revizuire de a intoarce decizia Judecatorilor de la Inalta Curte judecatori pe care pot sa-i banuiesc de orice numai de CINSTE-NU !!!...si nu va fi greu de dovedit nici asta ,daca ar vrea cineva putina curatenie in sistem. Cu multumiri pentru eventualele sfaturi...
Răspuns la discuția acte notariale vanzare
Multumesc tuturor pentru bunavointa pe care ati avut-o de a-mi da un sfat. Va doresc Sarbatori fericite !!!...
Vanzare teren+cladiri. In acte vanzatorul are prinsa o suprafata de teren + cladiri industriale, care de-a lungul timpului au fost deteriorate incat acum nu mai sunt decat niste stalpi de rezistenta si ceva pereti .Actele notariale se pot face numai pe teren ?...nu a existat nicio autorizatie de demolare pana in prezent si se doreste transferul de proprietate cat mai urgent....sunt mai mult de 3 ani de cand vanzatorul e in proprietatea terenului si cladirilor....poate un cadastrist sa constate degradarea cladirilor si astfel un referat al acestuia sa fie luat in seama de notar si evident de cei de la cadastru, carte funciarea astfel incat sa poata fi facut transferul de proprietate ?..altfel actele notariale costa mai mult decat terenul.... multumesc celor care imi vor da un sfat