avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REVIZUIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REVIZUIRE

Am pierdut un proces la Inalta Curte de Casatie (comercial, pretentii) dupa ce Curtea de Apel Craiova judecase corect -zic eu- si-mi daduse castig de cauza. Am descoperit ca actul pe care-l invoca partea adversa si pe care se bazeaza apararea sa ESTE CEL MAI PROBABIL FALS-lucru pe care sper sa-l dovedeasca procuratura cat mai repede (cu toate ca de 3 saptamani nici n-au trimis cererea pt cercetare la politie).....credeti ca mai am vreo sansa cu o eventuala cerere de revizuire de a intoarce decizia Judecatorilor de la Inalta Curte judecatori pe care pot sa-i banuiesc de orice numai de CINSTE-NU !!!...si nu va fi greu de dovedit nici asta ,daca ar vrea cineva putina curatenie in sistem. Cu multumiri pentru eventualele sfaturi...
Cel mai recent răspuns: leroiv , utilizator 13:09, 29 Iunie 2007
Eu de 4 ani stau la Parchet cu niste facturi false , si , am primit dupa un an , o adresa , ca s-a dispus masura conexarii acestui dosar cu altul , care n-avea nici o legatura . Intre timp, nimic.In paralel am deschis o alta actiune in instanta , care s a incheiat, s-au anulat toate actele de executare pentru o suma stabilita pe baza facturilor false , s-au anulat si facturile , s-a obtinut hotararea definitiva si irevocabila si, Parchetul tot in asteptare e cu facturile false . Asa ca incercati in paralel o actiune de nulitate a contractului , sau luati legatura cu un avocat pentru a stabili daca mai aveti si alte cai, in functie de ce contine contractul. In ceea ce priveste integritatea judecatorilor....aici ma abtin.
E vorba de un asa zis Contract de asociere in participatiune-de fapt tot timpul a functionat ca un contract de mandat - contrct intre un SRL si o persoana fizica. Persoana fizica a semnat si pentru administratorul SRL-ului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire?! leroiv leroiv Daca Inalta curte de Casatie admite recursul si-si motiveaza solutia pe un eventual ACT FALS ( un contract de asociere in participatiune semnat de aceeasi ... (vezi toată discuția)
Procuratura mai poate face ceva? ruxandra42 ruxandra42 Buna seara. Ma numesc Ruxandra si intampin urmatoarea problema, mai exact nu stiu daca sa mai stau cu sufletul la gura sau sa ma bucur. Fiica mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosarului ! ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! Cum pot face sa transfer un caz de la Parchetul Caracal la Bucurestii ? (vezi toată discuția)