Am pierdut un proces la Inalta Curte de Casatie (comercial, pretentii) dupa ce Curtea de Apel Craiova judecase corect -zic eu- si-mi daduse castig de cauza. Am descoperit ca actul pe care-l invoca partea adversa si pe care se bazeaza apararea sa ESTE CEL MAI PROBABIL FALS-lucru pe care sper sa-l dovedeasca procuratura cat mai repede (cu toate ca de 3 saptamani nici n-au trimis cererea pt cercetare la politie).....credeti ca mai am vreo sansa cu o eventuala cerere de revizuire de a intoarce decizia Judecatorilor de la Inalta Curte judecatori pe care pot sa-i banuiesc de orice numai de CINSTE-NU !!!...si nu va fi greu de dovedit nici asta ,daca ar vrea cineva putina curatenie in sistem. Cu multumiri pentru eventualele sfaturi...
Eu de 4 ani stau la Parchet cu niste facturi false , si , am primit dupa un an , o adresa , ca s-a dispus masura conexarii acestui dosar cu altul , care n-avea nici o legatura . Intre timp, nimic.In paralel am deschis o alta actiune in instanta , care s a incheiat, s-au anulat toate actele de executare pentru o suma stabilita pe baza facturilor false , s-au anulat si facturile , s-a obtinut hotararea definitiva si irevocabila si, Parchetul tot in asteptare e cu facturile false . Asa ca incercati in paralel o actiune de nulitate a contractului , sau luati legatura cu un avocat pentru a stabili daca mai aveti si alte cai, in functie de ce contine contractul. In ceea ce priveste integritatea judecatorilor....aici ma abtin.
E vorba de un asa zis Contract de asociere in participatiune-de fapt tot timpul a functionat ca un contract de mandat - contrct intre un SRL si o persoana fizica. Persoana fizica a semnat si pentru administratorul SRL-ului
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Revizuire?!
leroiv
Daca Inalta curte de Casatie admite recursul si-si motiveaza solutia pe un eventual ACT FALS ( un contract de asociere in participatiune semnat de aceeasi ... (vezi toată discuția)