avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... revizuire?!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

revizuire?!

Daca Inalta curte de Casatie admite recursul si-si motiveaza solutia pe un eventual ACT FALS ( un contract de asociere in participatiune semnat de aceeasi persoana) intr-0 cauza in pretentii sunt ceva sanse sa-mi admita o eventuala cere de revizuire ? cu multumiri pt raspunsuri vp
Cel mai recent răspuns: leroiv , utilizator 22:07, 30 Iunie 2007
dovada savarsirii infractiunii de fals trebuie sa se faca, de regula, prin hotararea de condamnare a autorului pt. savarsirea infractiunii de fals! in cazul existentei unui impediment in declansarea sau continuarea procesului penal instanta competenta a statua asupra revizuirii poate stabili ea insasi, pe cale incidenta, existenta falsului.
Intr-un ''Contract de asociere in participatiune'' intre o persoana fizica si un SRL , persoana fizica semneaza tot el pentru administratorul SRL-ului-fara a avea vreo imputernicire la data aceea face ca acest ''Contract'' sa fie fals ? si cat timp trebuie pentru a cerceta o semnatura daca e falsa sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire leroiv leroiv Am pierdut un proces la Inalta Curte de Casatie (comercial, pretentii) dupa ce Curtea de Apel Craiova judecase corect -zic eu- si-mi daduse castig de cauza. Am ... (vezi toată discuția)
Revizuire civil pe vechea procedura lawfull lawfull Conform art 324 pct 3 CPC vechi, Termenul de revizuire este de o luna si se va socoti: 3. in cazurile prevazute de Art. 322 pct. 4, din ziua in care partea a ... (vezi toată discuția)
Asociatie inparticipatie ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Ce obligatii presupune asocierea prin participatiune , in conditiile in care asociatul principal este persoana fizica , platitor de tva, si ar ... (vezi toată discuția)