Buna ziua,as avea si eu cateva intrebari daca ma oate ajuta cineva cu un raspuns;pe scurt ideea e ca in 2010 am fost atacat de un grup de indivizi fapt in urma caruia am stat 2 luni in spitale si am primit 80 de zile de ingrijiri medicale de la medicul legist, pt vatamare corporala grava ;abia acum am fost citat la judecatorie.Cand sa intamplat incidentul am cerut 300 de milioane lei vechi despagubiri,ideea e ca acum nu am avocat si ma gandesc ca ar fi mai bine sa ma reprezinte unul dar din pacate nu dispun de bani la momentul asta;ce vreau sa intreb eu:exista posibilitatea sa gasesc un avocat si acesta sa ia cota parte din despagubiri ca sa ma reprezinte,si unde ma pot adresa si eu sa gasesc asa ceva...am fost citat azi pt prima oara si sa amanat termenul pt 7 ianuarie 2014 ...daca m ar putea ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri v as fi recunoscator...
agresorii se stiu,au fost luate declaratii de la ei si de la martori,doar ca ma gandesc eu ca au trecut doi ani si am facut operatie de atunci iar fracturile(am avut dubla fractura de mandibula cu deplasare,cea mai grava)ma gandesc eu ca s au inchis iar oasele s au refacut si poate o expertiza acum la atata timp nu m ar ajuta ba din contra...
va multumesc pt raspuns dar as vrea sa stiu daca asa e si nu reprezinta proba certificatul medico legal si trebuie sa fac expertiza pt ca am fost contactat de catre politie si acestia mi au spus ca imi fac o programare pt saptamana viitoare sa fac expertiza
buna seara...as avea si eu cateva intrebari legate de un caz al meu daca m ar putea ajuta cineva;acum 2 ani de zile am fost agresat fizic de un grup;in urma agresiunilor am stat vreo 3 luni prin spitale sufereind multiple fracturi.mi sa eliberat de catre medicina legala un certificat medico legal de 75 de zile.am depus plangere penala si de 2 ani sunt dus cu vorba de politia care ancheteaza acest caz..ba mai trebuie o declaratie,ba nu stiu ce si tot asa.acum mi sa spus ca trebuie sa fac o expertiza pt ca certificatul meu nu reprezinta dovada in instanta si sincer nu mai stiu ce sa cred...daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat,ca sincer nu stiu ce sa mai fac...va multumesc