avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Consultanta avocat - onorariu procent din suma primita ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Consultanta avocat - onorariu procent din suma primita ca despagubire

Buna ziua,as avea si eu cateva intrebari daca ma oate ajuta cineva cu un raspuns;pe scurt ideea e ca in 2010 am fost atacat de un grup de indivizi fapt in urma caruia am stat 2 luni in spitale si am primit 80 de zile de ingrijiri medicale de la medicul legist, pt vatamare corporala grava ;abia acum am fost citat la judecatorie.Cand sa intamplat incidentul am cerut 300 de milioane lei vechi despagubiri,ideea e ca acum nu am avocat si ma gandesc ca ar fi mai bine sa ma reprezinte unul dar din pacate nu dispun de bani la momentul asta;ce vreau sa intreb eu:exista posibilitatea sa gasesc un avocat si acesta sa ia cota parte din despagubiri ca sa ma reprezinte,si unde ma pot adresa si eu sa gasesc asa ceva...am fost citat azi pt prima oara si sa amanat termenul pt 7 ianuarie 2014 ...daca m ar putea ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri v as fi recunoscator...

Alte discuții în legătură

Ajutor!! accident rutier cu vatamare corporala grava . andreyuz26 andreyuz26 Da ca sa incep cu inceputul . Pe data de 27.05.2008 m am deplasat cu autovehiculul personal impreuna cu inca 3 elevi(prieteni) de la mine din clasa (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni ajutooor Fonrabie Fonrabie In primul rand salutare tuturor pt ca e prima oara cand postez pe acest forum , in data de 2 am avut accident pe trecerea de pietoni eu eram cu scuteru si ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava vajdarita vajdarita Buna ziua! Avem o problema mare,si asa se pare ca nimeni nu vrea sa ne ajuta. Tatal meu acum 3 ani a fost atacat de un grup de oameni (romi) in fata casei ... (vezi toată discuția)