avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate smith20028

Activitate smith20028

Bună ziua. Soția mea lucrează în cadrul unei primării, iar azi, în urma unei modificări în organigrama primarului a primit preaviz 30 zile. Pot face o contestare a hotărârii consiliului local? Sau pot să suspend hotărârea? Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Despre ce mandat vorbiti ? Nu este angajata la Primarie ?

Bună ziua. Soția lucrează cu contract nedeterminat, aici era vorba de contractul consilierului personal al primarului. Nu are vechime multă aici și nici nu s-a mai întâlnit cu situația cu pandemia. Contractul consilierului expira la o dată din iunie, odată cu cle al primarului. Datorită Pandemiei, mandatul primarului s-a prelungit. În Revisal, cea dinaintea soției a trecut ca dată de expirare a contractului, "la încetarea mandatului primarului". Întrebarea mea era dacă se prelungește și contractul consilierului, ținând cât de pandemie și prelungirea mandatului primarului. Vă mulțumesc.
Bună ziua, soția mea este consilier în cadrul unei primarii, pe resurse umane. După cum se știe, anul acesta mandatul primarului s-aprelungit automat. Întrebarea mea este, mandatul consilierului se prelungeste și el automat sau trebuia făcut act adițional? Vă mulțumesc.
Buna ziua. Am un contract de telefonie mobila pe numele unei intreprinderi individuale. Luna aceasta am radiat intreprinderea individuala, cum procedez cu contractul? Se poate rezilia?
Răspuns la discuția concediul de crestere a copilului
buna seara.
Eu lucrez in politie si in CCC1 am avut o indemnizatie de 1000 data de la stat si suma de 700 ca norma de hrana de la politie. daca intru acum in al doilea concediu si optez pentru 2 ani cei 700 pentru ordinul de hrana se cumuleaza cu cei 1200 sau voi lua doar 1200? Va multumesc.
Răspuns la discuția concediul de crestere a copilului
multumesc.
Buna ziua. Am fost in concediul de cresterea copilului pana pe data de 03.12.2012, iar sotia mea este insarcinata din nou, urmand sa nasca pe data de 03.04.2013 si as dori sa intreb daca mai pot beneficia din nou de concediu.