avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Soția mea lucrează în cadrul unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Soția mea lucrează în cadrul unei primării, iar ...

Bună ziua. Soția mea lucrează în cadrul unei primării, iar azi, în urma unei modificări în organigrama primarului a primit preaviz 30 zile. Pot face o contestare a hotărârii consiliului local? Sau pot să suspend hotărârea? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 4 Mai 2021
Se poate contesta doar decizia de concediere, dupa ce i se va comunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca SergiuTent SergiuTent Foarte pe scurt: Sunt angajaat ca dir. executiv la o firma a CL Hunedoara, administratorul face o adresa catre Primarie pe care nu o cunosc, iar Primarul ... (vezi toată discuția)
Restructurare la primarie unei comune dana81 dana81 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Conform OG 63/2010 la o primarie trebuie sa ramana un nr de 43 posturi, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vă rog un răspuns cu privire la următoarea speță: ... 2Aniia 2Aniia Buna ziua, Vă rog un răspuns cu privire la următoarea speță: În sedința Consiliului Local s-a aprobat organigrama primariei. În condițiile în care ... (vezi toată discuția)