Robert58
Utilizator
00:49, 22 Ianuarie 2021
Fisa postului poate fi obtinuta ori solicitata ? Este publica ?
Robert58
Utilizator
00:28, 20 Ianuarie 2021
O intrebare de compatibilitate a functiei, posibil vizata de ANI : Un inspector superior ( persoana publica prin urmare ) la DSP poate detine calitatea de presedinte a unei Asociatii de Proprietari ? Ori exista o incompatibilitate data fiind si posibilitatea acestuia de exercitare a controlului asupra unor entitati precum Asociatiile de Proprietari ? Va multumesc anticipat !
Robert58
Utilizator
11:30, 17 Iunie 2014
Adevarul este ca nu sunt interesat de ce obtine Xulescu, sunt interesat sa nu ma trezesc cu
cererea respinsa si cu cheltuieli de judecata pentru simplul fapt ca am cerut sa mi se aprobe
un lucru, fara sa il fi savarsit cum am citit ca se face in general . . .
Robert58
Utilizator
00:18, 17 Iunie 2014
Si credeti ca instanta va oferi o rezolutie favorabila ? Mi-e teama de abuz de drept . .
Buna ziua !
In cazul unor restantieri la bloc, vorbind de neplata cheltuielilor de > 12 luni,
actionati in judecata in urma cu ~ 6 luni ( termenele administrative sunt foarte
lungi si au pus numeroase probleme ), este permisa inchidere robinetului de
alimentare cu apa ? Nu risc sa fiu la randul meu dat in judecata pentru
incalcarea dreptului da viata, demnitate etc ?? La cum evolueaza lucrurile,
procesul va mai dura, si sunt si cei mai mari consumatori de apa din imobil .
Este aceasta o masura de constrangere viabila ? Eventual mi-ar fi de mare ajutor un
articol legislativ care sa imi permita sa fac acest lucru . Nu in ultimul rand, cum
pot impiedica redeschiderea robinetului de catre acestia ? Este pe spatiul
comun, si e neingradit, are vreo importanta inchiderea + aplicarea vreunui
sigiliu ? De catre cine ar trebui aplicat ca ruperea acestuia chiar sa aibe vreo
importanta juridica ? Prin inchiderea robinetului, ceilalti proprietari nu sunt afectati,
deci tehnic este posibil .
O suma de 1200 lei deocamdata, se majoreaza luna de luna . . .
Ok. deci sa inteleg ca alta cale de recuperare nu mai este, exceptandu-le pe cele 2 de mai
sus comunicate de dumneavoastra respectiv asteptarea pana la momentul instrainarii
bunului, moment in care, in baza privilegiului imobiliar actualizat, se va recupera prejudiciul
. . . ?
ok, asta va atrage recuperarea in caz de instrainare, insa recuperarea propriu-zisa mai este
posibila ? Actionarea in instanta a unei societati aflate in lichidare nu este posibila,
inscrierea la masa credala nu a fost facuta . Mai ramane vreo solutie activa sau doar
asteptarea ca in momentul instrainarii bunul sa se constate valoarea creantelor si sa se
dispuna plata acestora, care e o masura pasiva si poate duce la " falimentul " asociatiei .
Buna ziua !
Speta in cauza suna in felul urmator : societate x aflata in insolventa, in faza de lichidare
judiciara . Inscrierea la masa credala la momentul deschiderii procedurii nu a fost efectuata
de catre Asociatie deoarece la momentul respectiv nu existau creante . Ulterior, pe fondul
cheltuielilor comune alocate, societatea care intre timp a intrat in lichidare judiciara a ajuns
sa inregistreze restante, care acum sunt din ce in ce mai mari . In aceasta faza, ce este de
facut ? Practic discutam despre o societate care a ajuns sa inregistreze intarzieri ulterior
intrarii in insolventa, pentru care Asociatia nu s-a inscris la masa credala in timp util dar care
ulterior si-a inscris insa privilegiul imobiliar asupra bunului imobil . Exista vreo posibilitate de
a recupera din creante ? Si sa punem altfel problema . Sa zicem ca se recuperaza, cumva,
creantele pana la momentul actual . Si de acum inainte imobilul in cauza va genera cheltuieli
pe fondul alocarii proportional cu cota parte indiviza a costurilor comune care se impart in
acest fel . Ce se intampla si cu acelea ??
Multumesc anticipat !
Buna ziua !
Puteti va rog detalia punctul 2 : Diferentele de utilitati rezultate intre factura si total index
comunicati de proprietari,pot fi repartizati catre acestia in 4 variante,conform deciziei
comitetului executiv . Sa spunem ca este vorba de salubritate . S-a facturat pentru 5
prrsoane, s-a incasat pentru 8 persoane . Circumstantele nu au relevanta . Ce se
intampla cu diferenta de bani incasata ?