avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate Vochita

Activitate Vochita

Streasina unei case construita pe granita, poate sa o depaseasca pe aceasta
Răspuns la discuția Furt din magazin
Prietenului dvs i-a facut proces verbal sau numai dvs v-a luat declaratie ? Amandoi ati avut bunuri asupra voastra ?
Ce ati mai facut ? Ce raspuns ati primit ?
Agentii de paza pot da declaratie mincinoasa in care sa spuna ca m-au vazut ? Agentii de paza sunt in cardasie cu politistul de caz.
Răspuns la discuția Proba video furt
Furt in valoare de 184 lei, agentii de paza supermarket - pot fi martori mincinosi daca nu sunt probe video ? Pot da si ei declaratie ? Politistul de caz este in cardasie cu agentii de paza. Ce ma sfatuiti sa fac ? Cum ma pot apara ?
Răspuns la discuția Proba video furt
Dar daca nu este proba video, politistul poate sustine ca eu am fost complice la furt ? Politistul a spus ca el prezinta cazul procuroarei ca dansa nu citeste dosarul, minte politistul ?
Procurorul de caz vizioneaza proba video in caz de furt ? Sau ia in considerare doar referatul politistului de caz ? Sunt acuzata de complicitate la furt de catre politist, m-a pus sa semnez pe procesul verbal de instiintare a invinuitului luare la cunostinta a scris acolo complicitate la furt calificat, puteam sa nu semnez ? Eu in declaratie am spus ca nu am vazut nimic . Ce ma sfatuiti sa fac?
In procesul verbal de invinuire a spus ca eu am ajutat-o pe fiica mea la furt ( m-a acuzat de complicitate la furt ) si m-a pus sa semnez . Proba video o verifica procuroarea ?
Fata are 30 de ani , are diabet zaharat tip I insulino-dependent de la 10 ani , hipotiroidie, boli psihice - tulburare afectiv organica, tulburare disociativa mixta .Politistul vrea sa dea vina pe mine spune ca eu sunt faptuitoare ,desi eu am declarat ca nu am vazut nimic . La avocat din oficiu nu avem dreptul ?
In data de 24 03 2013 am fost cu fiica mea ea este persoana cu handicap accentuat la cumparaturi aceasta a furat in valoare de 184 lei , a venit politia ne-a luat declaratii la amandoua ,eu am declarat ca nu am vazut-o furand, am lasat cerere in 22 04 2013 pt avocat din oficiu . Luni suntem chemate la declaratie, dar a spus politistul de caz ca nu ne aduce avocat . Ce putem face ? Putem sa nu declaram decat in prezenta avocatului din oficiu ? Pe mine ca mama ma poate acuza de complicitate daca eu nu am vazut nimic? De ce ne mai cheama pe amandoua ?