avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate violetasaramet

Activitate violetasaramet

Ce valabilitate are avizul medical si psihologic în cazul personalului de la Polita Locala care are arma de serviciu. Legea si articolul daca se poate. Multumesc.
Discuție State de plata
Buna ziua ,
Sunt cadru didactic suplinitor calificat platit cu ora. Salariul ce mi se cuvine imi este virat pe card. Nu primesc fluturas de salariu deoarece nu am facut cere sa mi se listeze. Am banuiala ca nu mi se vireaza toti banii care mi se cuvin. Cum pot vedea staaele de plata anterioare. Cam de un an ? Sau ce au declarat la ITM ?
Răspuns la discuția Ore suplimentare
Multumesc. Nu e nici o problema ca depasesc nr de 48 de ore pe saptamana?
Buna ziua,
Am un contract de munca cu 8 ore pe zi . Doresc sa imi infintez la o PFA pot pune un program de 4 ore pe zi in timpul saptamanii si sâmbata și duminica 8 h pe zi?
Bună ziua,
Tatăl meu a fost operat pe cord , Procedeul Bental, in 2014. Are pensie de drept si doresc să stiu daca beneficiaza de anumite drepturi dupa operatie.De exermplu reducere la taxe si impozite etc.
Buna ziua,
Sunt asociat la aceasta fima, Societate civila profesionala de psihologie , cu inca un psiholog, conform legii nr 213/2004 art 13-15. Doresc sa stiu urmatoarele:
1. ce acte trebuie intocmite pentru a mai aduce inca un asociat
2. ce acte trebuie intocmite pentru a renunta la un asociat si a aduce altul.
3. ce acte trebuie intocmie pentru a schimba sediul social.
Multumesc.
Răspuns la discuția Spatii comune bloc
Va multumesc pentru lamuriri. Este un vecin de la etajul 2 care a inchis accesul la acea usa si si-a facut o magazie in care mai tine si materiale inflamabile( motorina). Daca blocul a fost prevazut cu 2 intrari ,de exemplu cei de la pompieri pot face controale pentru prevenirea incendiilor ? Ca la multe asociatii presedintele nu face nimic. Sau ce alta autoritate in afara de cea de proprietari poate restabili destinatia intrarii. Din pacate persoanele respective nu prea au frica de cineva..
In blocul in care locuiesc unul dein vecini a ocupat si inchis abuziv intrarea secundara a blocului. Ce se poate face pentru a reda spatiul vechii utilizari?
As dori sa stiu daca angajatii universitatilor trebuie sa obtina avizul psihologic anual, la fel ca cei din invatamantul preuniversitar. Daca da, ma puteti ajuta cu cadrul legislativ ? Multumesc.
Asa am informat si eu dar mi se cere legea unde scrie negru pe alb ca e obligat sa faca testarea psihologica. Mi s-a raspuns ca are avizul de sofer profesionist care e valabil 3 ani si nu mai trebuie. In fisa de la medicina muncii scrie aviz psihologic dar nu scrie perioada si de aici tot felul de interpretari. Multumesc