Buna ziua,
Ce pot sa fac daca angajatorul refuza sa imi dea fluturasul de salariu sau orice alta forma de explicatie pentru modul in care mi s-a calculat salariul pe luna august,luna in care am avut ore suplimentare care nu mi s-au platit,Am fost de comun acord ca vor fi platite insa acum nici macar nu mi se raspunde.Multumesc
Buna ziua,
Pot sa dovedesc cu inregistrari audio hartuirea morala la locul de munca ?
Acestea contin discutii jignitoare si defaimatoare la adresa mea,intre seful direct si colegii si/sau subalterni.
Situatia dureaza de cca,1 an,intre timp colegii s-au schimbat(sunt altii) dar seful direct a continuat cu defaimarea din prima zi a schimbarilor,
Buna ziua,
Va rog lamuriri cu privire la masa succesorala in urma decesului mamei .
Situatie:
-sot in viata(tata)
-2 fiice cu tati diferiti
1. casa in care a locuit+terenul aferent
2.teren mostenit de mama de la bunica,pe acest teren mama a ajuns cu succesiunea pana in punctul in care este mostenitor jumate -jumate cu sora mamei,( care a decedat inainte de a se face succesiunea dupa bunica) ,fara copii,necasatorita,care a avut o relatie stabila indelungata dar neoficializata.Intrebarea mea este daca in succesiune se trece si jumatatea terenului mamei de la bunica.Multumesc celor ce-mi vor raspunde !