avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate Me1984

Activitate Me1984

Răspuns la discuția Pierderea Apartamentului
Va multumesc mult!
Va multumesc mult.. o zi frumoasa!!
Buna ziua
Mama mea a lucrat la Posta Romana pana acum cateva luni când din cauza unor probleme de sanatate a trebuit sa se pensioneze pe caz de boala.Comisia medicala ia acordat gradul 3 de pensionare si cu dreptul de lucru de 4 ore.
In urma acestei decizii comisia ia oferit mamei mele o scrisoare in care Posta Romana era instiintata ca trebuie sa ii schimbe locul mamei de munca.
Toate bune si frumoase ..doar ca Posta Romana ia comunicat mamei mele ca nu poate sa ii asigure un loc de munca pt cele 4 ore ...si urmarea a fost concediere..sefa ei ia zis ca poate lua somaj...a incercat mama..si când a ajuns la AJOFM GALATI i s-a zis ca nu are dreptul...ca firma trebuie sa o dea in somaj...deci ce ar fi de facut??!!!
Va multumesc.
Buna ziua
Problema de fapt nu este a mea,ci a surorii mele ..ea si cumnatul meu a achizitionat un apartament in 2006,prin rata direct de la dezvoltator..problema consta in faptul ca o data cu criza au cam ramas in urma cu ratele...atunci dezvoltatorul ia dat in judecata ...la primul proces sora mea a avut castig de cauza ...iar atunci dezvoltatorul a facut recurs unde de data asta a castigat el si cu hotarare definitiva si a venit cu executorul judecatoresc si le-a dat termen pana pe 4 dec sa elibereze apartamentul..problema este ca sora si cumnatul meu au achitat o parte din apartamentul respectiv iar dezoltatorul din cate stiu eu ar trebui sa le restituie macar o parte dar acesta refuza....ce ar fi de facut??!!
Va multumesc mult
o zi frumoasa..
PS: Mentionez faptul ca in aceeasi situatie ar mai fi un vecin..
Răspuns la discuția Recuperare salariu
Sa isi faca datoria...si sa nu se mai uite la "atentii" si la "cunostinte"...atata vroiam...ca la cate nereguli avea ...sigur se gasea ceva de facut...
Răspuns la discuția Recuperare salariu
Daca esti sigura pe tine ca nu ai nici un stat de plata semnat de tine eu te sfatuiesc sa te duci direct in instanta ...deoarece eu am patit la fel...am facut sezisare la ITM ...si dupa o luna mi-a venit rsp-ul de la ei...adik l-au asteptat pe el sa faca dovada ca mi-a platit restul de bani...da` eu,dupa controlul efectuat de catre ei,figurez ca fiind in concediu de odihna in luna respectiva...si deci o parte din bani s`au dus sa fie cu trenul de hartie...deci sfatul meu e sa te duci direct in instanta ca acolo i se va cere expertiza pe semnatura ta...Mult noroc!!
Din cate am putut eu sa aflu de la vecini si de la Institutiile cadastrale este faptul ca ultimul proprietar a decedat si nu ar fi mostenitori...cel putin pana in momentul asta...
Buna ziua !!As avea si eu o problema si anume cum pot achizitiona o casa care nu are mostenitori???!!Multumesc mult!!O zi buna