avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pierderea Apartamentului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pierderea Apartamentului

Buna ziua
Problema de fapt nu este a mea,ci a surorii mele ..ea si cumnatul meu a achizitionat un apartament in 2006,prin rata direct de la dezvoltator..problema consta in faptul ca o data cu criza au cam ramas in urma cu ratele...atunci dezvoltatorul ia dat in judecata ...la primul proces sora mea a avut castig de cauza ...iar atunci dezvoltatorul a facut recurs unde de data asta a castigat el si cu hotarare definitiva si a venit cu executorul judecatoresc si le-a dat termen pana pe 4 dec sa elibereze apartamentul..problema este ca sora si cumnatul meu au achitat o parte din apartamentul respectiv iar dezoltatorul din cate stiu eu ar trebui sa le restituie macar o parte dar acesta refuza....ce ar fi de facut??!!
Va multumesc mult
o zi frumoasa..
PS: Mentionez faptul ca in aceeasi situatie ar mai fi un vecin..
Cel mai recent răspuns: Me1984 , utilizator 09:46, 1 Decembrie 2015
Pretentiile pe care le are sora dvs. in legatura cu ratele achitate pana in prezent, trebuiau solicitate pe calea unei cereri reconventionale in cadrul procesului.

Daca nu a solicitat nimic, va putea deschide un nou proces, ea, impotriva celui ce o evacueaza (dezvoltatorul).
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unic mostenitor? alanda alanda Ma numesc Adrian Ionescu si am o rugaminte daca ma puteti lamuri intr-o privinta: sunt intr-un proces de mostenire in calitate de parat cu cumnatul meu. Sora ... (vezi toată discuția)
Cumnata mea m-a chemat in judecata pentru pretentii legat de ... jean223 jean223 Cumnata mea m-a chemat in judecata pentru pretentii legat de achizitionarea apartamentului in care locuieste , apartament cumparat prin credit ipotecar de ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)