avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare imobil, vanzator decedat ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare imobil, vanzator decedat ?

Buna ziua !!As avea si eu o problema si anume cum pot achizitiona o casa care nu are mostenitori???!!Multumesc mult!!O zi buna
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 17:37, 5 Aprilie 2013
Mai multe detalii ar lamuri datele problemei. Este o mostenire vacanta?Unde se afla?
Daca mostenirea este vacanta atunci aceasta (casa) revine comunei, orasului sau municipiului pe raza caruia se afla.
Din cate am putut eu sa aflu de la vecini si de la Institutiile cadastrale este faptul ca ultimul proprietar a decedat si nu ar fi mostenitori...cel putin pana in momentul asta...
Atunci se aplica regulile mostenirii vacante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate primaria deveni proprietar daca proprietarul de drept ... MOROIU RAMONA MOROIU RAMONA Cum poate Primaria deveni proprietar daca proprietarul de drept a decedat , nu exista mostenitori iar terenul nu este platit de 10 ani? (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sunt presedintele asociatiei de proprietari si am ... danute danute buna ziua ,sunt presedintele asociatiei de proprietari si am urmatoarea problema , daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta, proprietara apartamantului a ... (vezi toată discuția)
Moºtenirea vacantã potrivit noii legislaþii civile vs. legea 18/1991 a fondului funciar medina medina Potrivit art. 26 din Legea nr. 18/1991 a fondului funciar \"Terenurile situate in intravilanul localitatilor, ramase la dispozitia autoritatilor administratiei ... (vezi toată discuția)