avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poate Primaria deveni proprietar daca proprietarul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poate Primaria deveni proprietar daca proprietarul de drept ...

Cum poate Primaria deveni proprietar daca proprietarul de drept a decedat , nu exista mostenitori iar terenul nu este platit de 10 ani?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 10:24, 30 Septembrie 2022
Prin eliberarea de către notar a unui certificat de vacanță succesorală.

Art. 1.135. C. civ.
(1) Dacă nu sunt moştenitori legali sau testamentari, moştenirea este vacantă.
Art. 1.138. -
Moştenirile vacante revin comunei, oraşului sau, după caz, municipiului în a cărui rază teritorială se aflau bunurile la data deschiderii moştenirii şi intră în domeniul lor privat...
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2022
romascanu, moderator
Multumesc pt raspuns!
Bună ziua!
Este o procedura mai complicata, este recomandabil să luați legătura cu un avocat căruia sa ii dați toate datele și explicațiile necesare și care va va oferi un răspuns competent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune obligatorie alionas6 alionas6 Bun găsit! Mă puteți lămuri dacă sunt obligată să deschid succesiunea după decesul tatălui meu ,în cazul în care nu doresc să-l ... (vezi toată discuția)
Prietena mea a murit, nu avea rude, avea o garsoniera proprietate ... Ledoasa Ledoasa Prietena mea a murit, nu avea rude avea o garsoniera proprietate ! Cine o ia ? (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sunt presedintele asociatiei de proprietari si am ... danute danute buna ziua ,sunt presedintele asociatiei de proprietari si am urmatoarea problema , daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta, proprietara apartamantului a ... (vezi toată discuția)