Pe 11 10 2013 am avut primul termen.Ne-am inteles asupra tuturor aspectelor si astfel s-a rezolvat problema rapid si simplu.Asteptam hotararea judecatoreasca. INTREBARE: In aceasta situatie se mai poate face ceva SI DACA DA CARE AR FI ACEASTA, astfel incat sa nu se pronunte hotarare judecatoreasca de desfacerea casatoriei si sa ramanem in continuare impreuna?
Va salut si va multumesc pt promptitudine. Ar fi cateva lucruri de partajat(ceva mobila),ca locuinta este bunul meu propriu inclusiv imbunatatirile(facute inainte de casatorie), dar si-a exprimat dorinta ca nu doreste nimic. Banuiesc ca instanta ca va lua act de aceasta decizie a ei, si va fi specificata in vreun act, nu?
Buna ziua.Am nevoie de un sfat de la domniile voastre. Sotia a deschis actiune de divort si vreau sa stiu daca am neaparat nevoie de un avocat si in ce ar consta ajutorul acestuia.Sotia nu doreste decat incredintarea minorului spunand ca se muta temporar la parintii ei.
Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune. Ce semnificatie are faptul ca locuinta este sau nu inscrisa in Cartea Funciara ca fiind "Locuinta Familiei"? Mentionez urmatoarele: locuinta(apartamentul) este proprietatea mea, cumparat de dinainte de casatorie cu contract v/c, am extras de CF la acea data (martie 2006)este intabulat dreptul de proprietate in favoarea proprietarului NECASATORIT si este lipsit de sarcini(apartamentul).
Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un sfat sau o interpretare juridica
Introduc actiune de divort si as vrea sa stiu daca pot sa n-o mai primesc pe sotia mea in casa pana la terminarea divortului.Apartamentul in care locuim este al meu,cumparat inainte de a ma casatori.As putea sa fac acest lucru fara a ma afecta cumva la divort? Nu vrea sa plece pentru ca ii e teama ca o acuz de parasire de domiciliu.