avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minor

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti in cate cazuri s-a dat decizie in favoarea tatalui privind stabilirea domiciliului minorului?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:39, 13 Mai 2013
Si cu ce v-ar ajuta ?
In primul rand nu cred ca stie cineva nr de cazuri in care domiciliul a fost stabilit la tata , apoi nu va ajuta cu nimic.
Fiecare caz e analizat in parte, conteaza mult situatia in care sunteti ( timp, munca, venituri, unde a locuit copilul si pana la momentul judecatii etc), relatia cu copilul.
Contactati INS, ei se ocupa de statistici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor din concubinaj adus din uk in romania bogdannandrey bogdannandrey Buna ziua Sunt tatal unui copil care a fost luat de mama lui de la domiciliul comun si a fost dus la casa parintilor ei, fara acordul meu. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului catre tata e posibila? cristeasimona cristeasimona buna ziua!Am si eu o intrebare va rog! In urma unei casatorii de 6 ani, avem un copil cu varsta de 5 ani.acesta a fost crescut mai mult de parintii mei ... (vezi toată discuția)
Custodie bebe 2 luni VeronicaRaisa VeronicaRaisa Eu si concubinul meu stam in acelasi imobil.Imobilul este pe numele lui.Eu nu am mutație facuta pe adresa lui.Insa împreună avem o fetita de 2 luni.Vrem sa ... (vezi toată discuția)