avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate irina1981

Activitate irina1981

Răspuns la discuția majorare pensie intretinere minor
Multumesc tare mult, chiar m-ati incurajat, am crezut ca nu o sa mearga ideea mea, am sa solicit instantei sa faca demersurile la aceasta institutie! multumesc!
Buna ziua!am si eu o problema!mi-am actionat fostul sot in instanta pentru majorarea pensiei alimentare care in prezent este de 50 euro pe luna, el locuieste in spania de 10 ani,si in instanta a declarat ca nu lucreaza cu contract de munca,asadar instanta mi-a admis comisia rogatorie si mi-a pus in vedere sa indic locul de munca,aici am problema cea mai mare,eu nu cunosc adresa lui si nici locul de munca!nu stiu daca instanta ar putea sa faca o comisie rogatorie la seguridad social,pentru ca in anul 2013 am trimis persona documente la seguridad si am primit ca raspuns ,ca, sunt date cu caracter personal si acestea se pot da doar la solicitarea unui organ judiciar spaniol! Ce ma sfatuiti sa fac? sa indic adresa de la seguridad social in dosarul aflat in acest moment pe rol?,sau ce ma sfatuiti,va rog sa ma ajutati,am baietelul de 11 ani cu diabet de aproape 2 ani ! VA MULTUMESC!
Răspuns la discuția Hartuire camere de supraveghere
Imi cer scuze, n-am stiut!
Răspuns la discuția Hartuire camere de supraveghere
Ok! Vecinul meu si-a montat 2 camere se supraveghere video 24 de ore din 24, una din camere este pozitionata spre usa de locuinta si imi filmeaza aproape jumatate de usa, cand o deschid total filmeaza si in interior, la fel imi filmeaza si o portiune din curte, si membrii familiei mele, asadar l-am actionat penal in baza art 226 CCP, unde s-a dat clasare. Apoi am facut plangere impotriva acestei ordonante de clasare, dupa care mi-a fost respinsa aceasta plangere ca fiind netemeinica.Urmeaza ca in termen de 20 de zile de la comunicare sa ma adresez instantei cu o plangere impotriva acestei ordonante.
Vecinul meu care a montat camerele are nevoie de autorizatie sau poate sa i le monteze oricine?


Interventie moderator: pentru a nu incalca Regulamentul de Forum va rog evitati scrisrea cu majuscule. Multumesc pentru intelegere.
Răspuns la discuția Hartuire camere de supraveghere
Si prim-procurorul a respins plangerea mea ca netemeinica, imi filmeaza doar o portiune, da daca o deschid larg usa clar imi filmeaza si din interior. Am sa fac la instanta pentru neanceperea urmaririi penale!
Răspuns la discuția Hartuire camere de supraveghere
Credeti ca mai are rost sa fac asta din moment ce procurorul a spus ca trebuia sa ma filmeze dincolo de usa pentru a se considera o infractiune?
Răspuns la discuția Hartuire camere de supraveghere
Am facut plangere penala in acest sens pe art 226 cp, si i s-a dat clasarea pentru ca plangerea a fost netemeinica. Eu sunt filmata in curte si camera filmeaza usa mea de locuinta,intreb daca exista vreo lege in care este interzisa filmarea in spatiul meu, in curte, adica pe proprietatea mea si a usii mele pe care intru in casa.
Răspuns la discuția Hartuire camere de supraveghere
Il pot actiona civil? pe ce articol sau articole?
BUNA ZIUA! MA POATE AJUTA SI PE MINE CINEVA CU UN SFAT? Un vecin de-al meu si-a montat camere de supraveghere anul trecut 2015, in septembrie, de atunci una din camere imi filmeaza usa mea de locuinta si o parte din curtea mea 24 de ore din 24, ma simt hartuita in acest fel, ce pot sa fac in aceasta situatie si cum l-as putea actiona? penal sau civil?
Răspuns la discuția Abandon familial
Buna ziua,mai am o intrebare,daca apelez la un executor judecatoresc,si fostul sot locuieste in spania,poate sa-l gaseasca?avand in vedere ca eu am nr de nie spaniol?as avea vreo sansa sa imi recuperez restantele din urma?