avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... majorare pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

majorare pensie intretinere minor

Buna ziua!am si eu o problema!mi-am actionat fostul sot in instanta pentru majorarea pensiei alimentare care in prezent este de 50 euro pe luna, el locuieste in spania de 10 ani,si in instanta a declarat ca nu lucreaza cu contract de munca,asadar instanta mi-a admis comisia rogatorie si mi-a pus in vedere sa indic locul de munca,aici am problema cea mai mare,eu nu cunosc adresa lui si nici locul de munca!nu stiu daca instanta ar putea sa faca o comisie rogatorie la seguridad social,pentru ca in anul 2013 am trimis persona documente la seguridad si am primit ca raspuns ,ca, sunt date cu caracter personal si acestea se pot da doar la solicitarea unui organ judiciar spaniol! Ce ma sfatuiti sa fac? sa indic adresa de la seguridad social in dosarul aflat in acest moment pe rol?,sau ce ma sfatuiti,va rog sa ma ajutati,am baietelul de 11 ani cu diabet de aproape 2 ani ! VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: irina1981 , utilizator 11:02, 11 Februarie 2017
In situatia in care nu puteti sa comunicati instantei datele solicitate, puteti sa indicati aspectele pe care le cunosteti si sa solicitati instantei sa faca demersurile in sesnul aratat de dvs.
Apreciez ca instanta va admite orice solicitare pertinenta si realizabila in vederea aflarii adevarului si dezlegarii cauzei.
Multumesc tare mult, chiar m-ati incurajat, am crezut ca nu o sa mearga ideea mea, am sa solicit instantei sa faca demersurile la aceasta institutie! multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie intretinere minor, venituri din spania laur2013 laur2013 Bună ziua, În ce condiții se poate mari pensia de intretinere, dacă fosta soție mai are un copil dintr.o altă relație? Cine poate solicita ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie internationala- pensie de intretinere minor ContSters269358 ContSters269358 la cauza civila de marire de pensie,fosta sotie a cerut romisie rogatorie pt aflarea veniturilor actuale ale fostului sot,momentan el locuind in italia.si ... (vezi toată discuția)
Rezultat comisie rogatorie ElenaIonescu ElenaIonescu Buna ziua. Sunt intr-un proces civil . Am trimis Comisie Rogatorie la locul de munca al sotului. Au trecut 6 luni si inca nu am primit nici un raspuns. Cat ... (vezi toată discuția)