Fostul proprietar insista sa merg cu el la ad. financiara targoviste sa imi elibereze cei de acolo o adeverinta ca nu si-a ridicat banii in urma procesului pe care l-a castigat. Si imi recomanda sa merg cu acea adeverinta la anaf sector 1. Eu sincer nu cred ca pot sa rezolv problema in felul acesta , ma gandeam sa platesc taxa si sa o recuperez apoi .
Am cumparat o masina pentru care a fost castigat procesul in vederea recuperarii taxei auto de fostul proprietar dar acesta inca nu si-a ridicat banii de la administratia financiara pentru ca eu sa pot inmatricula masina fara sa platesc taxa din nou. Aceasta a fost motivatia lui dar eu am primit de la ANAF dovada ca taxa a fost recuperata in urma procesului si ca eu trebuie sa o achit din nou. Acum intrebarea mea este daca eu obtin de la AF de unde el apartine o dovada ca acesta inca nu si-a ridicat contravaloarea taxei , pot merge cu ea la ANAF sa schimb ceva?
Buna ziua , am cumparat in data de 6 ianuarie o masina de la un cetatean roman care sustinea in anuntul de pe internet si chiar si in realitate ca aceasta masina are taxa platita si nerecuperata fapt ce am descoperit mai tarziu cand am facut cerere la anaf pentru adeverinta ca pentru aceasta masina taxa a fost recuperata. Recunosc am gresit cand am cumparat masina fara adeverinta recenta de la anaf dar am fost asigurat de catre proprietar ca acest fapt nu s-a intamplat , mi-a prezentat si chitanta platii taxei din 2012 pe care o detin. Intrebarea mea este daca se poate sa il chem in instanta pentru a imi recupera banii pe care ii am de platit eu acum statului si daca pot sa ii fac in zona penala ? doresc sa merg la un avocat in Bucuresti pentru a-i relata cele patite. Ca si martori am unul care este ruda cu mine si unul care nu este.
Multumesc anticipat.
Rog un moderator sa mute topicul daca am postat in sectiunea gresita.
Buna ziua,
In urma cu 2 luni am facut o plangere contraventionala pentru rovigneta pe care am trimis-o la judecatoria giurgiu in care am mentionat ca dosarul sa fie judecat in lipsa mea.
Azi am primit o citatie in care sunt chemat in instanta in calitate de intimat . Nu doresc sa merg la giurgiu pentru ca pierd si timp si bani. Trebuie sa fac cerere din nou? De ce am primit citatie ?