avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere penala / civila pentru inselaciune ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere penala / civila pentru inselaciune ?

Buna ziua , am cumparat in data de 6 ianuarie o masina de la un cetatean roman care sustinea in anuntul de pe internet si chiar si in realitate ca aceasta masina are taxa platita si nerecuperata fapt ce am descoperit mai tarziu cand am facut cerere la anaf pentru adeverinta ca pentru aceasta masina taxa a fost recuperata. Recunosc am gresit cand am cumparat masina fara adeverinta recenta de la anaf dar am fost asigurat de catre proprietar ca acest fapt nu s-a intamplat , mi-a prezentat si chitanta platii taxei din 2012 pe care o detin. Intrebarea mea este daca se poate sa il chem in instanta pentru a imi recupera banii pe care ii am de platit eu acum statului si daca pot sa ii fac in zona penala ? doresc sa merg la un avocat in Bucuresti pentru a-i relata cele patite. Ca si martori am unul care este ruda cu mine si unul care nu este.

Multumesc anticipat.

Rog un moderator sa mute topicul daca am postat in sectiunea gresita.
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 15:05, 16 Ianuarie 2014
Da,luati-va avocatul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselare privind taxa de mediu maryoos maryoos Buna ziua . Am o dilema de ordin penal . Sa spun cum s-a intamplat: Am achizitionat un autoturism in urma cu 2 luni. In anuntul postat pe internet , ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu recuperata de primul proprietar dupa vanzarea masinii lucanu27 lucanu27 In 12,2008 un cetatean inmatriculeaza un auto plateste taxa dupa 8 luni in 07,2009 vinde auto ii spune cumparatorului ca taxa e platita si nerecuperata deci ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)