buna ziua
am fost in concediu fara plata 1 an,timp in care contractul meu de munca a fost suspendat.As dori sa stiu cand,si daca imi pot lua concediu medical,intrucat,mi-am fracturat mana,,.Ar trebui sa reincep munca in data de 5 iulie cand mi se termina concediul fara salariu.
Va multumesc.
pot intra in concediu medical ,imediat dupa concediu fara plata?
Toata stima.VA MULTUMESC!
buna ziua
lucrez in Anglia de aprox un an,timp in care in tara,angajat fiind,sunt in concediu fara plata,deci contractul suspendat.In iulie imi expira perioada de concediu fara plata,voi veni in tara,dar,as dori sa ma intorc in Anglia dupa 2 luni,ptr ca si aici am contract de munca,I-am zis patronului ca plec in vacanta si ca voi sta 2 luni,dar,nu i-am spus ca eu am serviciu in tara, si ca urmeaza sa imi reiau munca,intrebarea mea este: pot figura cu 2 contracte de munca consecutive?sau ce ma sfatuiti sa fac?
VA MULTUMESC!
cu stima,mii de multumiri!
multumesc
asadar,in momentul in care se publica in Monitorul Oficial,si se vor face disponibilizari,nu voi beneficia
Va multumesc pt toate raspunsurile date!
OUG privind aplicarea in perioada 2013-2018 a masurilor instituite prin OUG nr.116/2006
aceasta este OUG de care va spuneam
Va multumesc!
Buna ziua
In anul 1998,am fost disponibilizat de la o unitate a CFR ( care intre timp s-a privatizat) cu salarii compensatorii,Dupa 5 ani m-am reangajat la CFR la o alta unitate,acum se vor face disponibilizari,si as dori sa stiu daca mai pot beneficia de plati compensatorii deoarece,este stipulat in OUG 116/2006 art4 pct3 ca cei care au luat plati compensatorii nu mai pot beneficia.
VA MULTUMESC!
si totusi,ce ma sfatuiti sa fac?
la fel ca si mine.ca toti cei de la parter: in apartament,unde nici macar nu e sanatos s-o faci.Ma gandesc serios sa-i actionez in judecata,pt aceasta negandita( ca multe altele de altfel) hotarare