avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

buna ziua
lucrez in Anglia de aprox un an,timp in care in tara,angajat fiind,sunt in concediu fara plata,deci contractul suspendat.In iulie imi expira perioada de concediu fara plata,voi veni in tara,dar,as dori sa ma intorc in Anglia dupa 2 luni,ptr ca si aici am contract de munca,I-am zis patronului ca plec in vacanta si ca voi sta 2 luni,dar,nu i-am spus ca eu am serviciu in tara, si ca urmeaza sa imi reiau munca,intrebarea mea este: pot figura cu 2 contracte de munca consecutive?sau ce ma sfatuiti sa fac?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: deremitic , utilizator 19:38, 1 Mai 2013
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Prin urmare, puteti figura cu doua c.i.m. in acelasi timp ...
Toata stima.VA MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea unei persoane care mai lucreaza si in alta parte mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pot angaja o persoana care este angajata in alta parte, dar este in concediu fara plata ? Persoana respectiva nu isi poate da demisia pentru ca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ContSters61018 ContSters61018 Buna dimineata, O persoana poate detine simultan doua contracte individuale de munca??? (vezi toată discuția)
2 joburi la acelasi patron? neon butterflies neon butterflies daca sunt angajat cu 8 ore la un patron, in ce conditii mai pot desfasura o alta activitate la acelasi loc de munca? (vezi toată discuția)