buna ziua
As dori sa stiu daca risc amenda pt ca intind rufele pe suport in spatele blocului.Mentionez ca locuiesc la parter,nu am balcon,si nici blocul nu este prevazut cu uscatorie,suntem7 persoane in apartament,si e cumplit sa le usuc in camera,sallariile ne ajung doar pt a supravietui.
VA MULTUMESC!
exista o hotarare a consililui local nr 319/2009,a primariei din Craiova,data la modul general,fara a se tine cont ca sunt blocuri care nu sunt prevazute cu balcon sau uscatorie.Da ,am fost amenintati si avertizati de asociatia de locatari,
la fel ca si mine.ca toti cei de la parter: in apartament,unde nici macar nu e sanatos s-o faci.Ma gandesc serios sa-i actionez in judecata,pt aceasta negandita( ca multe altele de altfel) hotarare
Uscatoria blocului
mariafusu
Am mai pus intrebari in legatura cu uscatoria dar totus nu inteleg ,daca la un bloc cu 4 nivele exista cite o uscatorie la fiecare nivel ,fiind 4 apartamente ... (vezi toată discuția)
Uscatoriile scarii
anca74
Buna ziua.Locuiesc impreuna cu sotul meu intr-un apartament cu 2 camere la parterul unui bloc din bucuresti, fara balcon , pana sa nasc copilul, respectiv acum ... (vezi toată discuția)