Buna ziua, va rog poate cineva sa ma ajute!
functia de presedinte al consiliului de administrare la o Regie Autonoma, este o functie numita, ceea ce inseamna ca persoana numita este functionar public?!
Buna ziua,
sunt contabil la un Ocol Silvic Regie Autonoma. Va rog sa imi spuneti daca am statut de functionar public sau nu, deoarece sunt si Consilier Local la Primarie.
Va multumesc!
In perioada de preaviz de 20 de zile am primit o sanctiune disciplinara, care binenteles am refuzat sa o semnez. Aceea sanctiune era eronata si gresita din punctul meu de vedere.
Citez:
DECIZIE SANCTIONARE DISCIPLINARA AVERTIZMENT SCRIS
art.248 alin.1 lit. a din Legea nr.53/2003 Codul muncii
Hotararea nr. 1 din data de 11.04.2013
Ca urmare a notelor inregistrate sub nr.4/12.04.2013 de catre administratorul societatii.....
Este corecta hotararea din data 11, ca urmare a notelor inregistrate in data de 12?
Multumesc!
Buna ziua, am fost concediata in comformitate cu art.65 alin. 1 din Legea nr.53/2003 din Codul Muncii, momentan sunt in somaj dar am gasit un loc de munca unde imi solicita o adeverinta tip care trebuie sa fie completata de fostul angajator. Am cerut sa imi fie completata adeverinta dar nu vor pe motiv ca nu au timp de asa ceva.
Va rog spunetim ce trebuie sa fac ? am mare nevoie de aceea adeverinta.
Pare o poveste ciudata, chear si pentru cei care ma cunosc. Cum dupa 6 ani sa ajuns la asa o problema. Totul este adevarat.
Importam toate rebuturile EU ii respectam ii ajutam sa se ridice apoi primim rasplata.
Va multumesc!