avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... P.S. Sanctiune disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

P.S. Sanctiune disciplinara

In perioada de preaviz de 20 de zile am primit o sanctiune disciplinara, care binenteles am refuzat sa o semnez. Aceea sanctiune era eronata si gresita din punctul meu de vedere.
Citez:
DECIZIE SANCTIONARE DISCIPLINARA AVERTIZMENT SCRIS
art.248 alin.1 lit. a din Legea nr.53/2003 Codul muncii
Hotararea nr. 1 din data de 11.04.2013
Ca urmare a notelor inregistrate sub nr.4/12.04.2013 de catre administratorul societatii.....
Este corecta hotararea din data 11, ca urmare a notelor inregistrate in data de 12?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicoelena , utilizator 20:38, 30 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model avertisment scris cirsteaioana cirsteaioana buna ziua, Va rog ajutati-ma cu un model de avertisment scris cf. noului cod al muncii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Sanctiuni disciplinare - absente nemotivate elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un angajat care obisnuieste sa absenteze. Va rog sa imi spuneti care sunt etapele pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Sanctiune reducere salariu baza Viovas Viovas Buna ziua. Am un salariat care are salariul de baza minim pt studii medii(aplicam coeficientii din vechiul CCM) adica 840 lei. Pt o luna va primi ca sanctiune ... (vezi toată discuția)