Datorita diagnosticului dumneavostra sunteti luata in evidenta si urmarita,daca parasiti domiciliul riscati sa fiti internata fortat intr-o clinica de specialitate.
Dr Anna Delaluz
Acum am vazut un "amanunt" semnificativ: dezvoltatorul locuieste in Italia.
Aveti prin urmare nevoie de un avocat specializat in dreptul international.
Domnul Claudiu,
va trebui sa va raspunda un jurist,eu sunt medic.
Mi se pare insa ca dezvoltatorul X este vinovat de fals in acte publice,inselorie,false promisiuni si furt.Numai prin judecata se rezolva acesta situatie,trebuie(dupa parerea mea) sa implicati si al doilea cumparator.Pentruca facem parte din UE ,dezvoltatorul nu va scapa usor.Este o parere "de bun simt" ,consultati insa un avocat .
Codul penal,articolul 53,punctul 2: suspendarea unui drept se poate face pe o perioada de la 1 la 10 ani.
Prin urmare,cu toate ca PRM incerca sa introduca un nou articol -cu suspendarea pe viata a carnetului de condus in caz de intoxicatie alcoolica grava-deocamdata sunteti protejat de lege-carnetul se poate suspenda pe maximum 10 ani
Este posibil sa incerce sa dea vina pe dumneavostra,dar....paza buna trece primejdia rea
daca aveti un avocat prieten(?) scrieti-i o scrisoare extrem de clara la care veti anexa contractul de inginer.Mentionati ca orice alt contract este pur si simplu o fabricatie si o inselatorie.II trimeteti acesta scisoare recomandat si cu confirmare de primire.