avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate Vera29

Activitate Vera29

Discuție Divort, credit
Buna ziua ! Sunt pe cale de a divorta de soțul meu si as avea o întrebare la care as dori un răspuns va rog an anul 2007 soțul a făcut un împrumut iar eu sunt trecută in contractul de credit (împrumutat solidar) si as dori sa știu daca in cazul in care nu mai plătește rata la banca imi poate lua casa rămasă după divort având in vedere ca avem si 3 copii țin sa mentionez creditul a fost de nevoi personale nu cu ipoteca si nu sunt restante momentan dar imi este teama ca nu mai poate plăti si as dori sa știu la ce ma așteaptă .Va multumesc pt atenția acordată aștept un raspuns
Am acrosat din greșeală un autovehicul sa făcut toate demersurile la poliție ........propietarul masini pe care am lovito a cerut copie dupa asigurare si copie dupa talonul masini mele zice el ca așa ai cere la service .......este adevărat ca pentru reparații la service sa i ceara copie dupa talonul meu?
Buna ziua ! Am revenit cu inca o intrebare daca sunteti dragut sa imi raspundeti . In cazul in care nu am realizat nici un venit in ultimele 12 luni ce drepturi am la indemnizatie ? Mentionez ca o sa fiu mamica de gemeni . Multumesc
Va multumesc pentru răspuns!
Buna ziua ! Daca se poate sa mă ajutati cu un răspuns am 29 de ani si sunt eleva la seral din anul 2011 acum sunt insarcinata in 8 saptamani si doresc sa știu daca pot beneficia de CCC . Va multumesc!