avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate vlady89

Activitate vlady89

Buna ziua, doresc sa montez o camera de luat vederi pe scara blocului si care sa filmeze usa de acces in apartamentul meu dar inevitabil unghiul prinde si usa de acces in scara blocului. Imi puteti spune daca primesc acordul vecinilor si al presedintelui de asociatie si semnalizez prin intermediul unui indicator "Atentie obiectiv supravegheat video", este suficient sa nu am probleme legale? Va multumesc.
Buna ziua,
In anul 2010 am primit doua condamnări de 10 luni cu suspendare, termenul de încercare de 2 ani si 10 luni, respectiv 2 ani cu suspendare, termenul de încercare de 4 ani. Recent mi-am scos certificatul de cazier judiciar si aceste sentințe apar specificate in acesta.
Întrebarea mea este cum trebuie sa procedez pentru a putea beneficia de "reabilitarea de drept" pentru a avea un cazier "curat"?
Mulțumesc!
As dori daca se poate sa stiu si eu cum se procedeaza daca in cazul unei sentinte de 2 ani cu suspendare si 2 ani de incercare se poate sterge din cazierul judiciar. vreau sa mentionez ca cei doi de suspendare au expirat si din perioada de incercare mai este un an. va multumesc.