avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Perioada de incercare - reabilitare de drept mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Perioada de incercare - reabilitare de drept mai devreme

As dori daca se poate sa stiu si eu cum se procedeaza daca in cazul unei sentinte de 2 ani cu suspendare si 2 ani de incercare se poate sterge din cazierul judiciar. vreau sa mentionez ca cei doi de suspendare au expirat si din perioada de incercare mai este un an. va multumesc.
Nu se poate acum, trebuie să se împlinească toţi cei patru ani , după care veţi solicita un certificat de cazier judiciar pentru a vedea dacă aveţi cazierul curat.Dacă nu va fi aşa, însemnă că fie nu aţi îndeplinit toate condiţiile necesare pentru a opera reabilitarea de drept, fie este necesar să se constate de către instanţă intervenirea reabilitării de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier judiciar valentinanghel2005 valentinanghel2005 In data de 23.06.2005 am fost condamnat 1 an si 2 luni inchisoare cu suspendare conditionata cf. art. 81,82 CP prt. art. 78/1 OUG 195/2002 def. prin neapelare. ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept niculaucarmen niculaucarmen Pentru o persoana care indeplineste conditiile reabilitarii de drept, cum se procedeaza pentru a se opera si in cazierul judiciar??? (vezi toată discuția)
Cazier judiciar ContSters124291 ContSters124291 daca cazierul juridic se sterge singur,si dupa cati ani? multumesc (vezi toată discuția)